PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
don kestikten sonra buğdayların hali
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 838237" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: don kestikten sonra buğdayların hali</strong></p><p></p><p>Selimiye ' yi biz ekiyoruz. Hatta denemek için birkaç kez nina, flamura-85 gibi çeşitlerle aynı tarlaya yan yana ektim. </p><p></p><p>Ideal şartlar sağlandığında, çok mükemmel verim veriyor ama ekstrem bir durum olduğunda (aşırı soğuk, aşırı kurak, besin-element eksikliği, hastalık vb) diğer çeşitlere göre daha hızlı verim düşüşü yaşanıyor. </p><p></p><p>Bana göre Flamura-85 ' den daha verimli ama daha dayanıksız. </p><p></p><p>Ayrıca trakya şartları için geliştirilmiş bir buğday. Diğer iklimlerdeki arkadaşlar küçük bir deneme sahası yapmadan ekmemeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 838237, member: 21067"] [b]Ynt: don kestikten sonra buğdayların hali[/b] Selimiye ' yi biz ekiyoruz. Hatta denemek için birkaç kez nina, flamura-85 gibi çeşitlerle aynı tarlaya yan yana ektim. Ideal şartlar sağlandığında, çok mükemmel verim veriyor ama ekstrem bir durum olduğunda (aşırı soğuk, aşırı kurak, besin-element eksikliği, hastalık vb) diğer çeşitlere göre daha hızlı verim düşüşü yaşanıyor. Bana göre Flamura-85 ' den daha verimli ama daha dayanıksız. Ayrıca trakya şartları için geliştirilmiş bir buğday. Diğer iklimlerdeki arkadaşlar küçük bir deneme sahası yapmadan ekmemeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
don kestikten sonra buğdayların hali
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt