4 metre uyumlu olur.dik frezelerin yan bıçaklı rotovatöre göre daha az güç ihtiyacı var.Selamın aleyküm NH TR6.145s için dik rotil alma niyetimiz var hangi markayı önerirsiniz kaç metre uyumlu olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba.4 metre uygun olacaktır.imkan varsa gaspardo alabilirsiniz . Yerli olarakta türkay, toscano, matris birde atlas var onada bakabilirsinizSelamın aleyküm NH TR6.145s için dik rotil alma niyetimiz var hangi markayı önerirsiniz kaç metre uyumlu olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Bizim buralarda çok yaygın bi ekipman değil herkes başka marka söylüyor kullanan arkadaşlar hangi marka daha iyidir daha sıkıntısızdırMerhaba.4 metre uygun olacaktır.imkan varsa gaspardo alabilirsiniz . Yerli olarakta türkay, toscano, matris birde atlas var onada bakabilirsiniz
GaspardoBizim buralarda çok yaygın bi ekipman değil herkes başka marka söylüyor kullanan arkadaşlar hangi marka daha iyidir daha sıkıntısızdır
Yok abi toscano da atlas da benim memleketimin malı.Merhaba.4 metre uygun olacaktır.imkan varsa gaspardo alabilirsiniz . Yerli olarakta türkay, toscano, matris birde atlas var onada bakabilirsiniz