PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Devlet Yardım Etmezse Üretim Durur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1464733" data-attributes="member: 95971"><p>Daha önce de söyledim tekrar edeyim</p><p>Ufak tefekler, 100 dekarda 200 dekarda çiftçilik yapanlar başının çaresine baksın.</p><p>Hamaset yapmıyorum, mübalağa abartı yapmıyorum, adhominem yapmıyorum, duyar kasmıyorum.ciddiyim kardeşim</p><p>Gayet ciddi şekilde söylüyorum, başınızın çaresine bakın.</p><p>Şirket ölçeğinde üretim yapmayanlara bu sektörde ekmek yok önümüzdeki süreçte.üç beş yıl, öldüm öldüm on yıla şirketleşme süreci tamamlanmış olur.</p><p></p><p>Bakın anlamamak için direnenlere yapılacak bişey yok da, anlamak isteyen için çok çarpıcı bir örnek vereceğim.Ben ömrümde bim denilen marketten ilk alışverişimi üniversteye gittiğimde yapmıştım.doğru dürüst market alışverişi bile yapılmazdı aile evimize, gıdanın çoğunu doğal tekniklerle temin ederdik.</p><p>ancak üniversiteden mezun olduğumda yaşadığım ilçeye bim açılmış ve ailem yoğurdu bimden alıyordu.buna çok şaşırmıştım, köylü ailem market yoğurdu yiyordu.</p><p>not:yıllarca inek yapan, inekler satıldıktan sonra da mahalledeki komşuların inekleri vasıtasıyla ev sütü tüketen bir aileye sahibim.şimdi sütü de UHT paketli alıyoruz.işte çiftçilikteki dönüşüm de bu kadar çarpıcı şekilde yaşanacak</p><p>Şimdilerde tekrar köy yoğurduna koyun inek sütüne döndüler ama bizde bi laf vardır 'bayram geçti kınayı k.çına yak' diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1464733, member: 95971"] Daha önce de söyledim tekrar edeyim Ufak tefekler, 100 dekarda 200 dekarda çiftçilik yapanlar başının çaresine baksın. Hamaset yapmıyorum, mübalağa abartı yapmıyorum, adhominem yapmıyorum, duyar kasmıyorum.ciddiyim kardeşim Gayet ciddi şekilde söylüyorum, başınızın çaresine bakın. Şirket ölçeğinde üretim yapmayanlara bu sektörde ekmek yok önümüzdeki süreçte.üç beş yıl, öldüm öldüm on yıla şirketleşme süreci tamamlanmış olur. Bakın anlamamak için direnenlere yapılacak bişey yok da, anlamak isteyen için çok çarpıcı bir örnek vereceğim.Ben ömrümde bim denilen marketten ilk alışverişimi üniversteye gittiğimde yapmıştım.doğru dürüst market alışverişi bile yapılmazdı aile evimize, gıdanın çoğunu doğal tekniklerle temin ederdik. ancak üniversiteden mezun olduğumda yaşadığım ilçeye bim açılmış ve ailem yoğurdu bimden alıyordu.buna çok şaşırmıştım, köylü ailem market yoğurdu yiyordu. not:yıllarca inek yapan, inekler satıldıktan sonra da mahalledeki komşuların inekleri vasıtasıyla ev sütü tüketen bir aileye sahibim.şimdi sütü de UHT paketli alıyoruz.işte çiftçilikteki dönüşüm de bu kadar çarpıcı şekilde yaşanacak Şimdilerde tekrar köy yoğurduna koyun inek sütüne döndüler ama bizde bi laf vardır 'bayram geçti kınayı k.çına yak' diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Devlet Yardım Etmezse Üretim Durur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt