Trakkulup ahalisi az once haberlerde duydum nedir ne degildir nasil basvuru yapcaz hangi kuruma basvurcaz ? Arazinin hazinemi maliyemi merami oldugunu nerden bilcez bilgisi olanlar varsa yardimini bekliyorum .
Trakkulup ahalisi az once haberlerde duydum nedir ne degildir nasil basvuru yapcaz hangi kuruma basvurcaz ? Arazinin hazinemi maliyemi merami oldugunu nerden bilcez bilgisi olanlar varsa yardimini bekliyorum .
[MENTION=20560]ofas[/MENTION] onlar nasıl komşu ilhak senin iken gelebiliyorTakip.
3 tarafı bana ait olan bir yer var sağ olsunlar 3 yıl önceki kiralama talebime cevap bile veremediler daha.
Hadi hayırlısı.
[MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] Ecri misil önceliği var mı? Devlet malı diye evimin dibindeki yere ben ellemesemde 3-4 kişi balya koyuyor. Açıkta kalmayalım sonra.
ben sordum eski ve sahibi belli olmayan araziler..
kullandığınız ve ecrimisil ödediğiniz tarla ve arsalar v.s.
kenarda duran ekilmeyen kullanılmayan araziler..
MERA satışımız kesinlikle yok dedi..
Köyde daha önce gelip bu tür arazilerden meraya aktarılmasında fayda bulunan arazileri zaten satış listesinden çıkarıp meraya katmıştılar...
Abi hersey iyide ben milli emllags gittigimde daha onceden bana arazinin parsel kodunu mevkisini falan filan seyler sordu .yahu ben nerden biliyim.once nereler maliye nereler mera nereler hazine bunlari bilmiyoz ki . Bide 3 yil icinde sonuclanir dediler habere gore buyil sonuclancak kimin naptigini kimse bilmiyo bu ulkede . Kesin yine birileri zengin olcak oda bizim ustumuzden ciftci adi altinda olcak .