Arkdaslar herkese selamş Deuzt 420 almayı düşünüyorum bana bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirm. Olumlu veya olumsuz.
Neden 420 mi? Sıfır mı ıkinci el mi alacaksiniz.
Avrupa traktör fiyatı uygunsa kaçırmayın. Sdf lerin yakıtı iyidir.Arkdaslar herkese selamş Deuzt 420 almayı düşünüyorum bana bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirm. Olumlu veya olumsuz.
Belli bir nedeni yok 2016 model sıfır olarak alacam
G serisi daha yeni bir seri.Daha donanımlı.420 2008den beri uretilen bi modeldi.Ekonomik olarak sıkıntı yaratmicaksa g serisi daha üstün
Usta tt50 emsallerine 10 basar sağlamlık olsun güç olsun sadece arkalara biraz ağırlık koy bi daha arkana bakma 2013 model aldık daha kulağına kurşun tik demedi yanıtı de öyle ahım şahım değil güzel
Ben sadece öneri sundum ustaSenin tt50 tuy siklet 420 Deutz agir siklet tamamen farklı kategoride bence kıyaslarken dikkat et derim [emoji4]
Usta tt50 emsallerine 10 basar sağlamlık olsun güç olsun sadece arkalara biraz ağırlık koy bi daha arkana bakma 2013 model aldık daha kulağına kurşun tik demedi yanıtı de öyle ahım şahım değil güzel
Ben sadece öneri sundum usta
Usta kusura bakma sonradan farkettim ben yalnis yere yazmışım ferguson tartışmasına yazacakken buraya olmuş kusura bakmaÖneride sorun yok mübarek [emoji4] yani aynı kategoride değil onlar. Arkadaşın sorduğu 100 hp sen önermişsin 50 hp yoksa fikrine sonuna kadar saygı duyuyorum Ama newholland Td100 falan desen muadili olurdu vesselam
Usta kusura bakma sonradan farkettim ben yalnis yere yazmışım ferguson tartışmasına yazacakken buraya olmuş kusura bakma
Valla sağ olasın abi [emoji4] 100 dönüm yeri sürerken video çekseniz izlerim valla. Şu üniversiteyi bitirip askerliği de bi an önce aradan çıkarsam da başlasam şu hayvancılığa... Alsam traktörümü sürsem kendi tarlamı..[emoji5] [emoji5] [emoji5] Kolay gelsin size.Bende 420 var yeni aldim cekisi performansi bildigin hayvan 99 beygir,pullukta 4lu 16 inc otamatik pullukla hic istifini bozmuyor,ama henuz tam yogun tempolu çalisma yapmadim,
https://youtu.be/wd719iWaQo0 bu linkte kisa bi video var seyredebilirsin,