[video=youtube;e7f4Jo8Knas]https://www.youtube.com/watch?v=e7f4Jo8Knas[/video]
iyi seyirler...
iyi seyirler...
sağolasınKolay gelsin toprak cok güzelmiş maşallah
Maşallah . yine muhteşem bir paylaşım olmuş bilader.
Tarladaki daha önceki uygulamada ekim için uygun gibi gözüküyor , neden tekrar bidaha işlem yaptın .hiç işlem yapmadan ekim yapsan olmazmıydı.
Bu işlemi yapmanın illaki vardır bi sebebi . ben genelde ekeceğim yerlere son uygulamayı (senin cektiğin ekipmana kırkdiş deriz ) ekimden 20-25 gün önce yapar yağış beklerim . yağmur yagdı zamanda ilk fırsatta ekimi yaparım .
beğenmene sevindim abiJenerik olmuş çok hoş [emoji106]
sağolasınMaaşallah kolay gelsin kalite akmış gene
sağol AbiKolay gelsin Görkem , yeşil kuşlar işin üstesinden güzel gelmişler
teşekkürler tatar olarak friglerle yarışırız zannedersemÇok güzel görüntüler,ellerine sağlık.
Bu arazi Frigyalılardan beri böyle güzel işlenmemiştir.
sağolasınKolay gelsin
Güzel çekim ve çalışma olmuş Görkem.. Tırmıklar çok iyi iş yapmış. Aynı toprak yapısına sahip bir tarla bende de var. Fazla geç kalmamak lazım bu yeri ekmek için
sağolasın Ahmet agaEline sağlık Görkem [emoji106]
teşekkürler buralardan daha büyükler var onlara gece işlem yaptığımız için droneyle çekemedimMasallah guze is çıkarmışsınız ne kadar buyuk bir tarla yesiller güzel tur atiyor
teşekkürler güncel fiyatını bilmiyorum bizimkinin geçen hafta çiftelerden ustamdan 90lı ağır şase tımığa 5 bine yakın fiyat aldım birtane daha yaptıracaz gibiGüzel paylaşım gerçekten kardeşim kaç para bu tırmık Gercek den güzel iş yapıyor pistonlu
Teşekkür ederim Erdal Abikolay gelsin görkem..eline sağlık..cekimler cok güzel olmuş...