Sizce bu pullugu rahat cekermi alpler kalin malzeme
835kg
835kg
Aldik bi kere tarim kredi kooperatifinden suan 12. Inc olarak kullaniyoruz oylede istedik sizin fikriniz zorlar motoru onuda anladim bilginiz icin tesekkur ederimTraktörü gereksiz yere yormayın bu pulluk büyük gelir ona.
9.bin kusuratini tam hatirlamiyorum 10.000 diyelim biz 3 yil vadelihayırlı olsun fiyat nedır
Aynalar 12 inc olmasi lazim gorkem bey sureklide bu kadar yuzeyden surulmez toprak yapimiz hafif kumsal oyle sert kepir tarlamiz yokAynalar küçükmüş fotoğraftaki gibi Üstten gidersen yormaz bırakırsan aşşağıya zorlanır tabi toprak yapısına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Galiba daha once sizinle bir konuda kisa bir sohbetimiz olmustu gurcan bey bizim eski ford 5000 3lu 13 numara vardi onu tek cekerde rahat suruyordu bunuda yuzeyden goturusen bazen cift cekere iyi takmadigimiz zamanda goturuyor ama traktorun onunu kaldiryordu bizde kendimiz hem agrilik hem korkuluk yaptik sorun cozulduBenim akrabamda bu motor var 3lü 12 takıyor ama topraklarımız ağır trakya toprağı.. Bu arada benim de adım Gürcan ,adaşız [emoji2]
Yusuf abi sen oyle diyorsan dogrudur senin tecrube ve bilgilerine guveniyorumo traktör o Pulluğu yer..
deutz sonuçta..
Tesekkur ederimBenim traktör aynısı çok rahat ceker
Aynalar 12 inc olmasi lazim gorkem bey sureklide bu kadar yuzeyden surulmez toprak yapimiz hafif kumsal oyle sert kepir tarlamiz yok
Abi kardesim video yolladi yuklebilirmiyim yeni konu acmadano traktör o Pulluğu yer..
deutz sonuçta..
HaklisinizÇekmezsse bir tanesini sökersiniz hocam 3 lü kullanırsınız sonuçta yapılan işin kalitesi daha önemli.
yükle tabi.konu iyi ısınmış hazır...Abi kardesim video yolladi yuklebilirmiyim yeni konu acmadan