PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DEUTZ 6140.4 2015 MODEL Hakkinda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ermando" data-source="post: 1460337" data-attributes="member: 27274"><p>Merhaba, bu traktörün aynısından bende var. 2015 model 1800 saatte. </p><p>Öncelikle güzel traktör onu belirtmek isterim.</p><p>Ağır işlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Nominal güç 135 hp ve Max güç 144 hp. 1600 devirde ulaştığı Max tork 630 nm. Tork olarak sınıfındaki günümüz güncel traktörler ile aynı hatta daha fazla.</p><p>Ad blue yakıtına gelince.bu iş başlı başına sıkıntı. Ben yazılım ile iptal ettirdim. Aynı zamanda 20 hp güç artışı da yaptırdım. Avrupa’da 6160.4 ler mevcut.Almanya dan paket yazılım traktörüme yüklendi. Gayet memnunum. Toprak altı işlerde 1 kademe, toprak üstü işlerde 2 kademe power artışı oldu. Yakıt tüketimi bir tık arttı diyebilirim.</p><p>Ağır iş olarak kırlangıç kulaklı 13 ayak çizeli 7 km ile rahatlıkla götürüyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ermando, post: 1460337, member: 27274"] Merhaba, bu traktörün aynısından bende var. 2015 model 1800 saatte. Öncelikle güzel traktör onu belirtmek isterim. Ağır işlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Nominal güç 135 hp ve Max güç 144 hp. 1600 devirde ulaştığı Max tork 630 nm. Tork olarak sınıfındaki günümüz güncel traktörler ile aynı hatta daha fazla. Ad blue yakıtına gelince.bu iş başlı başına sıkıntı. Ben yazılım ile iptal ettirdim. Aynı zamanda 20 hp güç artışı da yaptırdım. Avrupa’da 6160.4 ler mevcut.Almanya dan paket yazılım traktörüme yüklendi. Gayet memnunum. Toprak altı işlerde 1 kademe, toprak üstü işlerde 2 kademe power artışı oldu. Yakıt tüketimi bir tık arttı diyebilirim. Ağır iş olarak kırlangıç kulaklı 13 ayak çizeli 7 km ile rahatlıkla götürüyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
DEUTZ 6140.4 2015 MODEL Hakkinda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt