Çubuğa yaptığı işlem foto ile anlatmaya çalıştım kanirma kaldıraç kuvvetini arttiriyorBizim biga servisi ibrahim usta pedal çubuklarını değiştirip çubukları çeken cubuktaki kuş gagasi gibi parcayi uzatiyor
Cok yumuşak ilk bastığımda inanamadim
Taktiği pedal çubuğunu foto çekip paylasacaktim boşver dedi
Bilmiyorum üzerinde foto cekilirmi
Konu takip...Fotolar hepsibir gitmedi birkac foto daha var
Maliyet dusuk çubuk değişiyor islem yapılmış çubuk takiliyorKonu takip...
İsmail abi ben yayıda söktüm . Ama 5 saniye felan ayağın bekledimi hala ayağını ağrıtıyor. Benim temel sorunum bu.
Buna çare oldumu bu sistem. Ve maliyeti nedir ?
Debriyaj yumusamistir fakat kavrama ve ayirma mesafesi uzamistir baski balataya zarari olmasin iyi ayar isterBizim biga servisi ibrahim usta pedal çubuklarını değiştirip çubukları çeken cubuktaki kuş gagasi gibi parcayi uzatiyor
Nail bir yili gecti 82 yede 90 ligada ikisinede yaptırdım bir sıkıntı yok cok şükürDebriyaj yumusamistir fakat kavrama ve ayirma mesafesi uzamistir baski balataya zarari olmasin iyi ayar ister
Cubuklari degistirmeye gerek yok galiba sadece kuvvet kulunun destegini uzatsak yeterli olurNail bir yili gecti 82 yede 90 ligada ikisinede yaptırdım bir sıkıntı yok cok şükür
Olabilir bizim usta yeni çubuğa uyguladi uzatma işlemini neden yeni onuda bilmiyorumCubuklari degistirmeye gerek yok galiba sadece kuvvet kulunun destegini uzatsak yeterli olur
Cubuklar saten ayarli uzayip kisalabilir
Servise gidince gostericem ustaya bunu umarım yapar çok teşekkurlerGüzel olmuş sessizlik önemli ama bizimkiler klasik model ikiside de pek konfor yok[emoji4]
Pedallari yumusatirim dedi usta yaptırdım bende memnunum
Yeni traktorlere bile yapıyor yumuşatma işini sert yoksa bizim debriyaj lar topal ediyor adamı
Yakın olsan biga da yaptır derimServise gidince gostericem ustaya bunu umarım yapar çok teşekkurler
İşlem yapilmis çubuğun fotosu var konudaBenim için çok onemli konu ben debriyajdan çok şikayetçiyim
Bizde uzay kasa Tümosan var önleri yuvarlak ışık olandan debriyajı nasıl çözerizBizim biga servisi ibrahim usta pedal çubuklarını değiştirip çubukları çeken cubuktaki kuş gagasi gibi parcayi uzatiyor
Abi bitane 8095 benim elime geçti lift otomatik çok sert parmağım acıdı nasıl bir icat öyle onun içinde bi çalışma yaptınızmıBu konuda sertlik sorununu çözmek icin islem yapilmis debriyaj çubuğundaki parçayı paylaştım
Kendinde yapabilrsin teknik bilgin varsa yoksa ustaya benim paylaştığım fotoyu gösterirsen usta anlar
Sertlik sorunu o şekilde çözülüyor
Bu konuyu bastan sona incelersen iyi olur