Mısır üst gübresi olarak uzun salınımlı üre gübresi kullanmayı düşünüyorum.Acaba Agrochem Agro nun Utec gübresini mi yoksa gübretaş firmasının Süper İnci gübresi mi kullanayım.Hangisi daha etkili olur?Fiyat olarak Utec daha ucuz.
Mısır üst gübresi olarak uzun salınımlı üre gübresi kullanmayı düşünüyorum.Acaba Agrochem Agro nun Utec gübresini mi yoksa gübretaş firmasının Süper İnci gübresi mi kullanayım.Hangisi daha etkili olur?Fiyat olarak Utec daha ucuz.
Utec 1300 civarı,süper inci 1500 civarı.Geçen sene dekara kaçar kilo vermiştiniz?arkadaşım geçenn sene utec 46 ve novatec 40denedim normal üreye gözle görülür fark fark atamadilar en iyisi üre utec nasıl üreden ucuz anlamadım şuan igsaş granül üre 900 gibi utec hiç yoksa 1300 dür sende fiyatları yazarsan sevinirim
Utec 1300 civarı,süper inci 1500 civarı.Geçen sene dekara kaçar kilo vermiştiniz?
Süper İnci de Utec gibi uzun salınımlı üre.Üreaz inhibitörlü üre.Ama fiyat olarak Utec ten daha pahalı.Deneme amaçlı olarak biraz kullanmayı düşünüyorum.50 er kğ atmıştım çok fark olmadı bu süper inci 46 üreyse nasıl iş bizim burda igsaş granül üreyi 920 den aldım normal üre at deriim 60 kğ
Süper İnci de Utec gibi uzun salınımlı üre.Üreaz inhibitörlü üre.Ama fiyat olarak Utec ten daha pahalı.Deneme amaçlı olarak biraz kullanmayı düşünüyorum.