geçen sene şubat ayında girip temmuz ayında ayrıldıgım iş yeri kepçe yağcılı yapıyordum 5 6 ay daha dursaydım operotordum şuan kamyon falan hertürlü sararım bi portifi kaldıydı bloklarla oynamak için
oksijen kaynagıyla çay suyu ısıtıyorz
şartlar kötü bekonun altında uyuma çabaları
baca büyük günde 2 defa 250lt civarı mozot koyuyoruz 13makina var günde 500litre , toplam 6.5ton mozot
bu işin gecesi gündüzü yok 24 saat yağcılık
3saat boyunca yıkadıgımı bılıyorm bu kamyonu
ocagın oyuncagı
mazot kamyonu ocaga varamamış kepçeyle çekmeye gitmiştik
yıldızda çizeriz kepçeyle
pistonlar yatak sarmıştı yağsızlıktan *098*- zuha-*-s
bakım yaparken hıtachı 450. ben bıraktıktan sonra bu kepce yanmış
330 ve 966h
aküsü bitik l200
ocaktan gelip bizim sözde koca motorları görünce ufacık gelıyordu hatta td65syi hacı deiştrms sanmıştım o derece ufak gelmişti gözüme buda sımutomonun valf grubu 28tane hortum sokmuştuk o malzemeyı çıkarmak için
bir zamanlar serçedesimz vardı arkadaşa sattım oda alkolikti en sonunda hurdacıya 500e satmıştı kapıları bile örtülmüyorda heryere vurduydu
ocakta yanlaması cok zevklı mermer olunca ok-*-s *098*-
meslektaşlarım
ben yerdeki hidrolik yağı gene herzamankı gibi başbelası 330 günde 180lt yağ boşaltıryorz deposuna
buda beladır palet toplaması
4metre havaya kalktıgını biliyorm
emege saygı
oksijen kaynagıyla çay suyu ısıtıyorz
şartlar kötü bekonun altında uyuma çabaları
baca büyük günde 2 defa 250lt civarı mozot koyuyoruz 13makina var günde 500litre , toplam 6.5ton mozot
bu işin gecesi gündüzü yok 24 saat yağcılık
3saat boyunca yıkadıgımı bılıyorm bu kamyonu
ocagın oyuncagı
mazot kamyonu ocaga varamamış kepçeyle çekmeye gitmiştik
yıldızda çizeriz kepçeyle
pistonlar yatak sarmıştı yağsızlıktan *098*- zuha-*-s
bakım yaparken hıtachı 450. ben bıraktıktan sonra bu kepce yanmış
330 ve 966h
aküsü bitik l200
ocaktan gelip bizim sözde koca motorları görünce ufacık gelıyordu hatta td65syi hacı deiştrms sanmıştım o derece ufak gelmişti gözüme buda sımutomonun valf grubu 28tane hortum sokmuştuk o malzemeyı çıkarmak için
bir zamanlar serçedesimz vardı arkadaşa sattım oda alkolikti en sonunda hurdacıya 500e satmıştı kapıları bile örtülmüyorda heryere vurduydu
ocakta yanlaması cok zevklı mermer olunca ok-*-s *098*-
meslektaşlarım
ben yerdeki hidrolik yağı gene herzamankı gibi başbelası 330 günde 180lt yağ boşaltıryorz deposuna
buda beladır palet toplaması
4metre havaya kalktıgını biliyorm
emege saygı