Fiyatını sormaya korkuyorum abi [emoji1]Bundan isteyen varsa bafrada var Ekli dosyayı görüntüle 54374
82 model alinmaz aylardur satilmadı.Fiyatını sormaya korkuyorum abi [emoji1]
Traktör bakarken Bafra'da yol kenarında duruyordu. Güven vermiyordu. Sanırım bu gezegenden değil o kadar tuhaf.Bundan isteyen varsa bafrada var Ekli dosyayı görüntüle 54374
Arka jant ağırlıklarıda ayrı hava katmış traktöre,ters montaj.pazarliksiz 80 Bin isterBundan isteyen varsa bafrada var Ekli dosyayı görüntüle 54374
Gecen yil 50 istiyolardi kimse almamis, arkasi 415 fiat, motoru ne bilmiyorum, turbolu galiba, 60 66 dümen yani, traktorde radyal teker var, kaporta boyali gövdede pek yoktu, onunde durdum yanina gittim 54 c ebatinda kücuk bi motor, kullanan ilk satın alan arkadas, cok guclu demisti, sifir deutz var bunu verdi galiba , cocuk porshe cayeeni var bunuda maceraya almis, macera arayan varsa alabilir[emoji23]Arka jant ağırlıklarıda ayrı hava katmış traktöre,ters montaj.pazarliksiz 80 Bin ister
Doğan görünümlü şahin diyin yani abi [emoji1] [emoji1]Gecen yil 50 istiyolardi kimse almamis, arkasi 415 fiat, motoru ne bilmiyorum, turbolu galiba, 60 66 dümen yani, traktorde radyal teker var, kaporta boyali gövdede pek yoktu, onunde durdum yanina gittim 54 c ebatinda kücuk bi motor, kullanan ilk satın alan arkadas, cok guclu demisti, sifir deutz var bunu verdi galiba , cocuk porshe cayeeni var bunuda maceraya almis, macera arayan varsa alabilir[emoji23]