Cp sürekli kullanıyoruz diperlerinden 5 lira pahalı kalite vardiye kullanıyoruz ben memnun olmayan duymadım , besi yeminin yanında arpada veriyorum bu şekilde yemi ucuzlaştırmaya çalışıyorum mesela 6 kg cp veriyosam 4 kg arpa veriyorum .ucuz yemlerden bi randıman alamıyorum.Selaminaleyküm arkadaşlar cp besi yemi kullanan varmı diğer markalardan fiyat farkını kalitesiyle kapatırmı simental 370 kilo danalara yedirsek fark edermi ..
Bir ay önce kesime verdim , murat19 misafirimdi 300 kg vurdu 350 kg et verdi 3 hayvandan bir tanesine arpabuğday fazla geldi ayaklarında sıkıntı oluştu erken kesime gönderdim arpa değilde buğday ağır geliyor sanırım besideki mala bupday dokunuyor ama cp nin dokunduğunu görmedim.dana kesim 34 şuanda.Hayvanların saģlik durumu nasıl ayak ağrısı oluyormu randıman nasiĺ birde ben hayvanların tüyüne çok dikkat ediyom tüyler karışık ve renkleri mat olunca hiç hoşuma gitmiyor..
Buğday ayaklara hemen iner çok dikkat kullanmak gerekir.. yağlı kesim şuan 34 burda kayseride..Bir ay önce kesime verdim , murat19 misafirimdi 300 kg vurdu 350 kg et verdi 3 hayvandan bir tanesine arpabuğday fazla geldi ayaklarında sıkıntı oluştu erken kesime gönderdim arpa değilde buğday ağır geliyor sanırım besideki mala bupday dokunuyor ama cp nin dokunduğunu görmedim.dana kesim 34 şuanda.
Burda 80tl kayseri de..Cp besi yemini 77tl ye aldık bugün.Sizde fiyatlar nasıl arkadaşlar
Bizde cp alacaktik geliştirme sonra vazgeçtik 80 tl gelistirme ama onu acik 1 ay sonra 90 dese almam diyemeyiz devamlı yem değişikliği iyi olmaz..cpden memnunmusunuz..Cp besi bitiş kullanıyorum 82₺ ye şuan memnunum 20 güne kadar kesimlerimiz başlar yağsız 35₺
Bizde yemi değiştik önceki kullandiģimiz yemde mısîr çok iri olduğundan dışkıda hep mısır cikiyordu .. reva 15 2650ye geçtik.yakin zamanda gelecek..Toplamda 4-5 ay besi süresi içinde Geliştirme olarak sunar 15-27 yada ofis 16-26 kullanıyorum son 45-60 gün arası cp bitiş kullanıyorum gayet memnunum melezde randıman % 60 I yakalıyoruz
Besi geliştirme 80 lira Kırıkkale'de 78 pro süper tosunCp besi yemini 77tl ye aldık bugün.Sizde fiyatlar nasıl arkadaşlar
Bafrada cp besi 15 80 tl, süt 19 85 tl, buzağıbüyütme 85tl, başlangıç 90
Yok Ağa , sordum ama gelmiyor bize, arkalı hayvan olsa getirtirimde az olunca olmuyor, zaten bafrada 3 tane büyük çiftlik var, gerisi 10 ila 30 hayvan arasında değişir.Süt uluslararası mı Fuat ustam
Yok Ağa , sordum ama gelmiyor bize, arkalı hayvan olsa getirtirimde az olunca olmuyor, zaten bafrada 3 tane büyük çiftlik var, gerisi 10 ila 30 hayvan arasında değişir.
Uluslararası olanın fiyatları ne alemde