90 beygir 4 silindirli perkins motor mevcut. Turbo ile 110 beygire kadar çıkartılabilir. 24x12 sanzımanı var. 540 750 kuyruk mili var. Benim kendi traktörümün uzerinde ek ağırlıklar olduğu için 4500 kg gibi bi ağırlık söz konusu. Ben balya Fındık harmanı çift sıralı slaj mak. Hafriyat tesviye nakliye ağır toprak işleme işleri yapıyorum. Öncelikle kuyruk milinden çok memnunum. Hararet olayıda yok direksiyonun turuda oldukça fazla. Ağırlığıda benim işlerim için tam ideal. Sade traktör. Bizim burda hafriyat işlerinde en cok landini kullanılıyor sebebi sağlam olması. 11 bin saatte şuan fren ayarı bile yaptirmamıştık ama istavroz milinin içindeki pim yerinden çıktı istavrozu değiştirdik. Frenlerine ayar yaptık. Kepçe işinde harika traktör fındık harmanına fazla(boyut ağırlık traktör olarak) çift sıralı slaj makinası nda ideal ama 100 hp olsa daha iyi olur. Emsallerine gore büyük ve kalıplı. Benim turbo niyetim var. Yakıt konusunda kendi emsallerinin en azını yakacagına eminim. Yakıtta cok memnunum ciftte 5 li 12 numara yı duymuyor 1 litre ile 1.2 arası yakıyor.1 tonluk alpler asılır tip diskaro 9 lu patlatma 3 metrelik tesviye 4 metrelik yurdusar merdaneli rotavatör takıyorum. Banamısın demiyor. Sürat 50 km. Buçuklu şanzıman. Kötü yönleri ise bana göre süper ama bu traktörü kullanan 5 kisi tanıyorum 2 si genişliğinden şikayetçi. Biraz fazla geniş diyorlar. Ve landinin parça fiyatları.Iyi ve kotu yanlari nelerdir