PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CLAAS TRAKTOR ALMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN...!!!(KOPARANLI)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1005707" data-attributes="member: 6"><p>Arion 410' un iki farklı versiyonu vardır. Bir tanesi normal versiyon 100 Hp olan model, diğeri ise CIS versiyonu 100+10 Hp olan modeldir. CIS versiyonda 10 Hp ek güç üretilmekte ve ufak bir ekran üzerinden traktör ile ilgili bazı ayarlar yapılabilmektedir. Şuan ülkemizde satışta olanlar CIS versiyondur. Arion 400 serisinin 410, 420 ve 430 olmak üzere 3 modeli mevcuttur. Bunlardan 420 110+10 Hp, 430 ise 120+10 Hp şeklinde CIS versiyonları ile mevcuttur. Karşılaştırmaya gelince ben CLAAS kullanıcısıyım o yüzden CLAAS' ı tercih ederdim. MF için birşey diyemeyeceğim. Arion 410' un MF' de karşılığı 5455' tir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1005707, member: 6"] Arion 410' un iki farklı versiyonu vardır. Bir tanesi normal versiyon 100 Hp olan model, diğeri ise CIS versiyonu 100+10 Hp olan modeldir. CIS versiyonda 10 Hp ek güç üretilmekte ve ufak bir ekran üzerinden traktör ile ilgili bazı ayarlar yapılabilmektedir. Şuan ülkemizde satışta olanlar CIS versiyondur. Arion 400 serisinin 410, 420 ve 430 olmak üzere 3 modeli mevcuttur. Bunlardan 420 110+10 Hp, 430 ise 120+10 Hp şeklinde CIS versiyonları ile mevcuttur. Karşılaştırmaya gelince ben CLAAS kullanıcısıyım o yüzden CLAAS' ı tercih ederdim. MF için birşey diyemeyeceğim. Arion 410' un MF' de karşılığı 5455' tir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
CLAAS TRAKTOR ALMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN...!!!(KOPARANLI)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt