Sanzimandaki yag isinmis olmali, bu havalarda sanzimani isitmak icin 50 donum herk yapmak lazim , isinmadikca kalibrasyon baslamaz.Ben denedim olmuyor,
Tüm kriterleri yerine getirdim.
Benimki gıcıklık yapıyor.
Ben yazın denemiştim kalibrasyon oluyor o ses geliyor ama hi lo yanıp sönmüyor sadece şanzıman ışığı yanıp sönüyordu. Makinanın her yerini kalite yapmışlar masraftan kaçmamış almanlar ama bi şatıl hassasiyet ayar düğmesi koymamışmar saçma bir durum.Ben denedim olmuyor,
Tüm kriterleri yerine getirdim.
Benimki gıcıklık yapıyor.
Sanzimandaki yag isinmis olmali, bu havalarda sanzimani isitmak icin 50 donum herk yapmak lazim , isinmadikca kalibrasyon baslamaz.
Geçen yıl,83 dekar tek tarla herk ettim,sonra bunu defalarca denedim, sonuç hazannnnn.Ben yazın denemiştim kalibrasyon oluyor o ses geliyor ama hi lo yanıp sönmüyor sadece şanzıman ışığı yanıp sönüyordu. Makinanın her yerini kalite yapmışlar masraftan kaçmamış almanlar ama bi şatıl hassasiyet ayar düğmesi koymamışmar saçma bir durum.
Abi ben şanzıman yağı ve filtreleri şatıl ve şanzıman olmak üzere orjinal değiştim bide bilgisayar bağladı debriyaj ayarı yaptı kayseri servisi şimdi iyi oldu kalkışlar falan soğukken şatıl sert oluyor ısınınca düzeliyor.Geçen yıl,83 dekar tek tarla herk ettim,sonra bunu defalarca denedim, sonuç hazannnnn.
Ismail,bendeki soğukken normal,sıcakken felaket vuruyor.Abi ben şanzıman yağı ve filtreleri şatıl ve şanzıman olmak üzere orjinal değiştim bide bilgisayar bağladı debriyaj ayarı yaptı kayseri servisi şimdi iyi oldu kalkışlar falan soğukken şatıl sert oluyor ısınınca düzeliyor.
Yağı ve filtreleri değişmişmiydin abi? Belkide kalibrasyon soğuk yağa göre yapılmıştır sıcak yağda onun için vuruntu yapıyodur? Düğmelere basınca dıt dıt dıt sesi geliyormu kalibrasyonda?Ismail,bendeki soğukken normal,sıcakken felaket vuruyor.
Bi sor hele
E kalibrasyon soğuk yağda olmuyorya hani, nasıl yapacaklar.Yağı ve filtreleri değişmişmiydin abi? Belkide kalibrasyon soğuk yağa göre yapılmıştır sıcak yağda onun için vuruntu yapıyodur? Düğmelere basınca dıt dıt dıt sesi geliyormu kalibrasyonda?
E kalibrasyon soğuk yağda olmuyorya hani, nasıl yapacaklar.
Filtreler ve yağ temiz evet.
Bende işe yaramamıştı,asagidaki linkten video ya ulasabilirsiniz.