PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çks tapu sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1456781" data-attributes="member: 25443"><p>Kira sözleşmesine tarla sahibi yerine sahte imza atıp hakkı olmadan kendi çks de gösterebilir aynı yeri başka birisi daha gösterirse çıkar meydana </p><p>Ölen kişilerin tarlasını mirasçılar üzerine alması gerekiyor almazlarsa herşey sıkıntı emlak vergisi bile sıkıntı </p><p>Ölen kişinin tarlasını çks ye kaydetmek için bende birşeyler duydum ama tam bilmiyorum mirasçılardan muvafakatname gibi bir şey duydum ama bütün mirasçılar imza atması gerek atmayan razı gelmeyen diğerine neden verdin benim malımı kiraya diyebilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1456781, member: 25443"] Kira sözleşmesine tarla sahibi yerine sahte imza atıp hakkı olmadan kendi çks de gösterebilir aynı yeri başka birisi daha gösterirse çıkar meydana Ölen kişilerin tarlasını mirasçılar üzerine alması gerekiyor almazlarsa herşey sıkıntı emlak vergisi bile sıkıntı Ölen kişinin tarlasını çks ye kaydetmek için bende birşeyler duydum ama tam bilmiyorum mirasçılardan muvafakatname gibi bir şey duydum ama bütün mirasçılar imza atması gerek atmayan razı gelmeyen diğerine neden verdin benim malımı kiraya diyebilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çks tapu sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt