PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çizel Traktöre nasıl bağlanmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 987403" data-attributes="member: 21067"><p>Estagfirullah. Ben teşekkür ederim. </p><p></p><p>Bu tarz ufak detaylarin ilginc derece faydali sonuclari olabiliyor. Yukarida, sizin paylaştığınız eski ve yeni ayarlar ile yapılan sürümlerin videoları var. Her ikisini de detaylica izledim. Anladığım kadarı ile aynı tarla ve yakın zamanlarda çekilmiş videolar. Toprak ve tav ayni yani. Üstelik işlem aynı traktörlerle yapıldı. Yani objektif bir değerlendirme yapılabilir. </p><p></p><p>Sadece bağlantı değiştirildiğinde ortaya çıkan, benim görebildiğim farklar:</p><p></p><p>- ayaklar en az 8-10 cm daha derinden gidiyor. İkinci videoda resmen çizelin tabanı yerde gidiyor. ilk videoda şase bir kez yere değiyor ve onda da traktor boğulup devir kaybediyor. ikinci videoda ise şase surekli yerde. En ufak bir boğulma olmuyor. </p><p>- traktor çok daha seri gidiyor. Tahminden 1.5-2 km/saat kadar. Hız farkı var. </p><p>- traktörün sesine ve hızına bakılırsa, zorlanma da daha az. Bı da yakıt olarak geri doner. </p><p>- hassasiyet çok iyi çalışmış. 2-3 yerde ayakları 3-4 cm kadar saldi.</p><p></p><p>Ekipman bağlantı ayarları konusunda hepimizin eksikleri var. Araştırmak, en doğru sekilde kullanmak gerekli. </p><p></p><p>Üstelik bu ayar sadece bağlantı ayarı. Daha hassasiyeti iptal edip one ve arkaya yatirma ayarları vardır çizelin. Bu ayarlar sayesinde toprağı kesekli yada keseksiz olarak işlenmesini belirleyeniliriz. </p><p></p><p>Ki bu alet çizel. En basit ve sade ekipman.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 987403, member: 21067"] Estagfirullah. Ben teşekkür ederim. Bu tarz ufak detaylarin ilginc derece faydali sonuclari olabiliyor. Yukarida, sizin paylaştığınız eski ve yeni ayarlar ile yapılan sürümlerin videoları var. Her ikisini de detaylica izledim. Anladığım kadarı ile aynı tarla ve yakın zamanlarda çekilmiş videolar. Toprak ve tav ayni yani. Üstelik işlem aynı traktörlerle yapıldı. Yani objektif bir değerlendirme yapılabilir. Sadece bağlantı değiştirildiğinde ortaya çıkan, benim görebildiğim farklar: - ayaklar en az 8-10 cm daha derinden gidiyor. İkinci videoda resmen çizelin tabanı yerde gidiyor. ilk videoda şase bir kez yere değiyor ve onda da traktor boğulup devir kaybediyor. ikinci videoda ise şase surekli yerde. En ufak bir boğulma olmuyor. - traktor çok daha seri gidiyor. Tahminden 1.5-2 km/saat kadar. Hız farkı var. - traktörün sesine ve hızına bakılırsa, zorlanma da daha az. Bı da yakıt olarak geri doner. - hassasiyet çok iyi çalışmış. 2-3 yerde ayakları 3-4 cm kadar saldi. Ekipman bağlantı ayarları konusunda hepimizin eksikleri var. Araştırmak, en doğru sekilde kullanmak gerekli. Üstelik bu ayar sadece bağlantı ayarı. Daha hassasiyeti iptal edip one ve arkaya yatirma ayarları vardır çizelin. Bu ayarlar sayesinde toprağı kesekli yada keseksiz olarak işlenmesini belirleyeniliriz. Ki bu alet çizel. En basit ve sade ekipman. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çizel Traktöre nasıl bağlanmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt