PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çizel Traktöre nasıl bağlanmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1030921" data-attributes="member: 20560"><p>Güzel bir noktaya değinmişsin abi. Sen söyleyince aklıma geldi bizimde eğimli yerlerimiz var bu tür yerlerde ise şöyle yapıyorum. Dediğim gibi pulluk ile sürmeye başlayınca ilk tur hariç traktör hep bir tarafı çukurda gidecek bu sebeple ilk tur ölçü değil. İkinci, üçüncü turda pulluk sıraya girip istediğim derinliğe ulaşmışken terazi ile denge ayarını yapıyorum. Dediğin gibi yer eğimli ise traktörün düz yere paralel olan zeminini referans alıyorum mesela benim kullandığım traktörde çamurluklar yere paraleldir. Göz kararı oradaki eğim ile aynı eğimi pulluğa ayarlıyorum ve bu şekilde en iyi sonuca ulaşmaya çalışıyorum.</p><p></p><p>Not : Bu benim kullandığım bir yöntem, eksik ve/veya yanlış bir husus varsa arkadaşlar düzeltirse bende öğrenmiş olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1030921, member: 20560"] Güzel bir noktaya değinmişsin abi. Sen söyleyince aklıma geldi bizimde eğimli yerlerimiz var bu tür yerlerde ise şöyle yapıyorum. Dediğim gibi pulluk ile sürmeye başlayınca ilk tur hariç traktör hep bir tarafı çukurda gidecek bu sebeple ilk tur ölçü değil. İkinci, üçüncü turda pulluk sıraya girip istediğim derinliğe ulaşmışken terazi ile denge ayarını yapıyorum. Dediğin gibi yer eğimli ise traktörün düz yere paralel olan zeminini referans alıyorum mesela benim kullandığım traktörde çamurluklar yere paraleldir. Göz kararı oradaki eğim ile aynı eğimi pulluğa ayarlıyorum ve bu şekilde en iyi sonuca ulaşmaya çalışıyorum. Not : Bu benim kullandığım bir yöntem, eksik ve/veya yanlış bir husus varsa arkadaşlar düzeltirse bende öğrenmiş olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Çizel Traktöre nasıl bağlanmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt