PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Çiğ süt fiyatı 1.53 oldu!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1191373" data-attributes="member: 20378"><p>Et fiyatları yükselirken yazmıştım bu sanayicinin et ithalatının önünü açmak için yaptığı ayak oyunu diye, isteyen geçmiş iletilerime bakabilir. 1,53 fiyat bence yüksek. Devletin girdi maliyetlerini düşürerek ve girdilerdeki ayak oyunlarını engelleyerek çiftçinin kazancını yükseltmesi gerekiyor. Çiğ süt fiyatları 1.75 sınırını aşarsa süt ithalatının önü açılır. Süt ithalatı yapıldığı gün hayvancılığın salası okunur. Çiftçi uyanık olmalı et fiyatları yükselirken sevinen besici arkadaşlar şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum. Biz geçen sene bu vakiler 5 buzağıyı 20000 liraya vermiştik şimdi yüzüne dönüp bakan yok. Çiftçi olarak talebimiz fiyatların yükselmesinden ziyade girdi maliyetlerinin düşürülmesinden yana olmalıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1191373, member: 20378"] Et fiyatları yükselirken yazmıştım bu sanayicinin et ithalatının önünü açmak için yaptığı ayak oyunu diye, isteyen geçmiş iletilerime bakabilir. 1,53 fiyat bence yüksek. Devletin girdi maliyetlerini düşürerek ve girdilerdeki ayak oyunlarını engelleyerek çiftçinin kazancını yükseltmesi gerekiyor. Çiğ süt fiyatları 1.75 sınırını aşarsa süt ithalatının önü açılır. Süt ithalatı yapıldığı gün hayvancılığın salası okunur. Çiftçi uyanık olmalı et fiyatları yükselirken sevinen besici arkadaşlar şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum. Biz geçen sene bu vakiler 5 buzağıyı 20000 liraya vermiştik şimdi yüzüne dönüp bakan yok. Çiftçi olarak talebimiz fiyatların yükselmesinden ziyade girdi maliyetlerinin düşürülmesinden yana olmalıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Çiğ süt fiyatı 1.53 oldu!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt