PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftlik kurulumu ve çiftçilik hakkında öneri, tavsiye,yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1453398" data-attributes="member: 25443"><p>A. S. </p><p>Hayvancılık yaşam sekli </p><p>Hayvancılıkta sıkıntı şu an maliyet </p><p>Maliyetin önemli olanı yem</p><p>Mekan yeri seçerken yem için uygunluk önemli</p><p>Ayrıca su ve yol ulaşım önemli </p><p>Kendin için ikamet yeri cocukların varsa okul ve aynı zamanda hayvanlara gece gündüz yaz kış ulasmak önemli </p><p>Hayvanı ya kendin yada güvenilir işten anlayan çalışanın takip edecek </p><p>Benim arazi babadan deden mekan coğu babadan dede den 15 kadar alaca hostein biraz dana düve bakıyorum şu an </p><p>Hem mekan hem hayvan yeni düzmek nasıl olur risk çok ama hayvancılık uzun vadeli iştir </p><p>Memurluktan hayvancılığa geçerken dikkat etmek gerek en önemlisi bu dediğim gibi risk var </p><p>Memurluk kolunda altın bilezik hayvancılıkta güzel ama günümüzde imkan işi benim doguştan imkanım vardı hayvanımı doyuracak ve fazlası satacak tarımda yapıyorum </p><p>İkamet ettiğim yer eve 1 km aşağı market çarşı 1km yukarı hayvanlar çiftlik öyle bir kasabada yaşıyorum. Biz sonlardayız yeni başlayacaklara Allah kolaylık versin </p><p>İyi araştır iyi hesap yap başlayınca dönüş yok herşey pahalı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1453398, member: 25443"] A. S. Hayvancılık yaşam sekli Hayvancılıkta sıkıntı şu an maliyet Maliyetin önemli olanı yem Mekan yeri seçerken yem için uygunluk önemli Ayrıca su ve yol ulaşım önemli Kendin için ikamet yeri cocukların varsa okul ve aynı zamanda hayvanlara gece gündüz yaz kış ulasmak önemli Hayvanı ya kendin yada güvenilir işten anlayan çalışanın takip edecek Benim arazi babadan deden mekan coğu babadan dede den 15 kadar alaca hostein biraz dana düve bakıyorum şu an Hem mekan hem hayvan yeni düzmek nasıl olur risk çok ama hayvancılık uzun vadeli iştir Memurluktan hayvancılığa geçerken dikkat etmek gerek en önemlisi bu dediğim gibi risk var Memurluk kolunda altın bilezik hayvancılıkta güzel ama günümüzde imkan işi benim doguştan imkanım vardı hayvanımı doyuracak ve fazlası satacak tarımda yapıyorum İkamet ettiğim yer eve 1 km aşağı market çarşı 1km yukarı hayvanlar çiftlik öyle bir kasabada yaşıyorum. Biz sonlardayız yeni başlayacaklara Allah kolaylık versin İyi araştır iyi hesap yap başlayınca dönüş yok herşey pahalı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftlik kurulumu ve çiftçilik hakkında öneri, tavsiye,yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt