Etrafınız da ya da videolar da, hiç çift tekerli traktör gördünüz mü? Genel de Türkiye'de büyük traktörlere takarlar. Yani her tarafta öyledir.
Cevabın için teşekkür ederim. Kullanan gördünüz mü?bu tipler mahsul arasına girmek için tasarlanıyor geniş aralıklı bir de çift lastik dip dibe olanlar var
maalesef anca internette vidolarını izliyoruzCevabın için teşekkür ederim. Kullanan gördünüz mü?
Neden yok, arazi mi uygun değil? Konya, Sivas, Aksaray, Edirne gibi bir sürü şehrimiz de böyle bir sürü var da.... O yüzden dedim.maalesef anca internette vidolarını izliyoruz
Cevap için çok teşekkür ediyorum. Videoları var mıdır acaba. Olmasa bile, hangi traktörlere takıyorlar?adanada bizim burada var büyük traktörlere takılıyor sırt çekilme ve ekim için kullanıyorlar
çevrede bi büyük 828 vario var ondada kullanılmıyor çevre biraz engebeli ondan olabilir belki bilemiyorumNeden yok, arazi mi uygun değil? Konya, Sivas, Aksaray, Edirne gibi bir sürü şehrimiz de böyle bir sürü var da.... O yüzden dedim.
Ha, engebeliyse, olmaz. Zaten onun için arazinin yağ gibi olması lazım. Kırklareli biraz engebelidir. Önceden araştırmıştım aklım da kalmış. Peki, Fendt 828 Vario Kırklareli de ki en büyüğü mü, başka var mı, onun gibi? Umarım meşgul etmiyorum dur, merak ediyorum. Böyle şeylere ilgim baya var.çevrede bi büyük 828 vario var ondada kullanılmıyor çevre biraz engebeli ondan olabilir belki bilemiyorum
Maşallah, Ford'a da yakışmış.Dayıma bak sen maşallah haberlere bile çıkmış https://www.cnnturk.com/yasam/traktorun-batmasini-engellemek-icin-modifiye-yapti?page=7
Ekli dosyayı görüntüle 52825
Mucidin arkadaşı ilk defa böyle bir şey gördüm demişte, takdirle karşılanacak bir şey yapmış. Ha, tabi bu yıllardır kullanılıyor. Ama güzel haber bulmuşsun.Dayıma bak sen maşallah haberlere bile çıkmış https://www.cnnturk.com/yasam/traktorun-batmasini-engellemek-icin-modifiye-yapti?page=7
Ekli dosyayı görüntüle 52825
benim gördüğüm en büyük bu kırklareli nufus olarak küçük ama çok köyü var her yere gidemiyoruz maalesefHa, engebeliyse, olmaz. Zaten onun için arazinin yağ gibi olması lazım. Kırklareli biraz engebelidir. Önceden araştırmıştım aklım da kalmış. Peki, Fendt 828 Vario Kırklareli de ki en büyüğü mü, başka var mı, onun gibi? Umarım meşgul etmiyorum dur, merak ediyorum. Böyle şeylere ilgim baya var.
Ekli dosyayı görüntüle 52823
Büyük ihtimal, onun gibi büyük traktörler vardır. Her neyse fazla meşgul etmeyeyim. Allah, herkese sağlıklı ve uzun ömürler ve her tarafı gezmeyi nasip etsin.benim gördüğüm en büyük bu kırklareli nufus olarak küçük ama çok köyü var her yere gidemiyoruz maalesef
Sağolun teşeklür ederim size de inşallahBüyük ihtimal, onun gibi büyük traktörler vardır. Her neyse fazla meşgul etmeyeyim. Allah, herkese sağlıklı ve uzun ömürler ve her tarafı gezmeyinasip etsin.
Cevap için teşekkürler. Bir fikir oluşturdu. Acaba batmıyor diye daha fazla toprak çektide motorun yakıt sarfiyatı artmış mı oldu birde iki tekerin de fazladan ağırlığı var tabi.Bizim burda bataklıktan toprak çıkarmak için başaklara takmışlar batma tek tekere göre az oluyor ama sahibi yakıtı arttı diyor