50-60 dönüm kuru tarım, arasıra da ağıldaki büyükbaş gübresinin taşımasını yapıyoruz.Steyr 768 de bulduğumuz hidrolik kapasite , kuyruk mili , çeki kuvveti ,kışlık kullanıma uygunluk özelliklerini diğer modellerde bulamazsınız.
Diğer traktörlerin motor devir istekleri ve güç yönetimleri arasında farklılık çok olur.
Ekipman olarak neler kullanırsınız?
Steyr 768 in rampada çıkarabildiği yükü listenizdeki çift çeker traktörler çıkaramayabilir.
Hocam, bende de benzer bir durum var. Şuanda mf 240 var 82 model. Traktörden yana sorunum yok ama iş esnasında aşırı şekilde yoruyor insanı. Bağ bahçe ile işim yok. Sadece tarla işlerinde kullanıyorum. Ekipmanlarım da tamamen 240'a göre dizayn edilmiş halde.Traktörün alt açıklığı ne kadar olmalıdır?
Bahçe + tarla traktörü olarak bizde Erkunt 58 E 4*4 kullanıcısıyız.
Steyr 768 in kullandığı her ekipmanı benzer performansta kullanabiliyor.
Başak 2060 4*4 klasik kasa modeli listenizde göremedik.
Mıllet i zarara sokmaya mı çalisıon kioti ne yaMF 240 tan sonra Kioti DK551C dört çeker modeli olabilir.
1000-1700 rpm arası en az yakıt bölgesi bulunmakta,
Kuyruk mili rölanti devirdeki kalkışlarda zorlanmadan 3 m^3 dolu yem karma makinesini çevirebiliyor.
Motor grafiği ve sürüş konforu olarak rahat edebileceğiniz bir traktör modelidir.
Al bi 580 bak işine arkadaşımHocam, bende de benzer bir durum var. Şuanda mf 240 var 82 model. Traktörden yana sorunum yok ama iş esnasında aşırı şekilde yoruyor insanı. Bağ bahçe ile işim yok. Sadece tarla işlerinde kullanıyorum. Ekipmanlarım da tamamen 240'a göre dizayn edilmiş halde.
Traktör kredisi ile 0 ya da 2.el traktör almayı düşünüyorum. 50 beygir civarı için. 80 dönüm sulu-kuru karışık arazim var. Pancar, arpa ve buğday ekimi yapıyoruz. Erkunt kısmet 50, solis s50 dt veya Tümosan 4050 sıfır olarak düşünmekteyim. Haricinde 2615 2018 2020 model civarı da olabilir. Hepsi 4x4 olacak şekilde. Tavsiyeniz nedir ? Farklı model öneriniz var ise açığım.
Hocam, bende de benzer bir durum var. Şuanda mf 240 var 82 model. Traktörden yana sorunum yok ama iş esnasında aşırı şekilde yoruyor insanı. Bağ bahçe ile işim yok. Sadece tarla işlerinde kullanıyorum. Ekipmanlarım da tamamen 240'a göre dizayn edilmiş halde.
Traktör kredisi ile 0 ya da 2.el traktör almayı düşünüyorum. 50 beygir civarı için. 80 dönüm sulu-kuru karışık arazim var. Pancar, arpa ve buğday ekimi yapıyoruz. Erkunt kısmet 50, solis s50 dt veya Tümosan 4050 sıfır olarak düşünmekteyim. Haricinde 2615 2018 2020 model civarı da olabilir. Hepsi 4x4 olacak şekilde. Tavsiyeniz nedir ? Farklı model öneriniz var ise açığım.
Amcamlar 3 sene önce büyük traktörun yanina kucuk traktör icin new holland t580 çiftçeker aldılar.Traktöre Alparslan marka ön kepçede taktırdılar gayet güzel çalışıyor traktörden memnunlar 3lu 12 inç pulluk 800 lt gübre serpme 18 li çekili mibzer 4 lü havalı makina gibi ekipmanlarda gayet güzel iş yapıyor. Bizde de yardımcı traktör mf 2615 var bizde onların yaptığı işlerin hemen hemen aynısını yapıyoruz bizim traktörün tek farkı new Hollanda göre seri şimdi alacak olsaydık 2625 ini alırdık onlar 2615 e göre çekiş gücü olarak biraz daha iyi50-60 dönüm kuru tarım, arasıra da ağıldaki büyükbaş gübresinin taşımasını yapyapıyoruz
Soru bize gelmiş, size değil.Milleti zarara sokmaya mı çalışıyon kioti ne ya
evet listeye eklenebilecek daha traktörler var ama çok araştırmadan hazırladım. onu da eklerim.Traktörün alt açıklığı ne kadar olmalıdır?
Bahçe + tarla traktörü olarak bizde Erkunt 58 E 4*4 kullanıcısıyız.
Steyr 768 in kullandığı her ekipmanı benzer performansta kullanabiliyor.
Başak 2060 4*4 klasik kasa modeli listenizde göremedik.
Aynı mesafede boş-dolu yük taşımalarda T580 , 40 lt yakıtla gittiği yolu Başak 2075 S , 50 lt yakıtla rahat gider, gelir.Yerim tork eğrisini motora az yaktıran şofördür tmm mı ağırlıktır tmm mı lastiktir tmm mı şanzıman dır tmm mı oradan bakıp da o öle bu böle diye boş boş yazma bunların hepsi bir bütün halinde motorun az yakıp yakmıyacağını belirler.
Bak tek çekerle çifçekeri bile kıyaslıyorsun. HocaaaaaSteyr 768 de bulduğumuz hidrolik kapasite , kuyruk mili , çeki kuvveti ,kışlık kullanıma uygunluk özelliklerini diğer modellerde bulamazsınız.
Diğer traktörlerin motor devir istekleri ve güç yönetimleri arasında farklılık çok olur.
Ekipman olarak neler kullanırsınız?
Steyr 768 in rampada çıkarabildiği yükü listenizdeki çift çeker traktörler çıkaramayabilir.