Kolay gelsin hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Ne işe yarayor kardeşim bu videoda çok kaba görnüyor.tanziksiz gibi.Eyvallah Allah razı olsun
Ne işe yarayor kardeşim bu videoda çok kaba görnüyor.tanziksiz gibi.
Normal meme ile çeltikte basınçlı 1 numara gözle dekara 35-40 litre arası ilaçlı su atıyorum, bunu 25 litreyede hızlı giderek düşürürüm fakat otları yıkamıyor, bunu neyde kullanacaksın dekara kaç litre ilaçlı su atmayı hedefliyorsun.Basınç relonti gazında olduğu için öylegörünüyor içinde 100 lt su vardı. Çift açılı meme bitki küçükken bir faydası yıkama büyüdükçe bitkinin ön tarafı ve arka tarafını ilaçlıyor
Hayırlı bereketli olsun
Bende nekadar ince toz duman halinde atarsa o kadar iyi oluyor zannederdim ama ince toz duman olunca uçuyormuş ziyan oluyormuş ilaç
Hayirli olsun bu şekilde bir depo ile nekadar yer atıyor
Normal meme ile çeltikte basınçlı 1 numara gözle dekara 35-40 litre arası ilaçlı su atıyorum, bunu 25 litreyede hızlı giderek düşürürüm fakat otları yıkamıyor, bunu neyde kullanacaksın dekara kaç litre ilaçlı su atmayı hedefliyorsun.
Selamlar abi expertiz işini halledebildinmi?Kolay gelsin, yeniliklere uyum sağlamak lazım, güzel olmuş Ümit
İtiraz ettik gelen exper daha insaflı oranlar verdi , bizce daha yüksek olmalıydı, baktık süreç uzayınca isimiz gücümüz kalıyor sinir streste cabasi , öyle kapandı, Ümit konu dışı mesaj yazdığım için affola kardeşimSelamlar abi expertiz işini halledebildinmi?
Kolay gelsin, yeniliklere uyum sağlamak lazım, güzel olmuş Ümit
Kolay helsin yenilikleri takio etmek gerek