Fiyat iyiymiş abi ama verimi 200 kg verse guzel para birakir aslında. Birde bunu ekerken sıra arası genis mi ekiliyor yoksa normal 70 cm'e göre miSagol tesekkur ederim
Cuvallayip oyle satiliyor buralarda dokme satamazsin
Fiyat 4800
Kilo donume 140 kg
Bizim buralarda eskiden 1mt ye ekilirdi eski makinerle tek sira tek sira fide arasida 40 50 cm seyreltilirdi havali makineler 80 90 cm gibi ekiyolarFiyat iyiymiş abi ama verimi 200 kg verse guzel para birakir aslında. Birde bunu ekerken sıra arası genis mi ekiliyor yoksa normal 70 cm'e göre mi
Anladim abi bereketini gör tekrardanBizim buralarda eskiden 1mt ye ekilirdi eski makinerle tek sira tek sira fide arasida 40 50 cm seyreltilirdi havali makineler 80 90 cm gibi ekiyolar
Sagol tesekur ederim ama aycicek benim degil ben sadice nakliyesini yaptim ama busene aycicekciler sabkayi havaya atiyor en kotu donume 400 tl kar birakiyorAnladim abi bereketini gör tekrardan
Bırakır abi bizim burda yağlık ekiliyor sadece buğdaydan daha cok para bırakıyor desteğide iyiSagol tesekur ederim ama aycicek benim degil ben sadice nakliyesini yaptim ama busene aycicekciler sabkayi havaya atiyor en kotu donume 400 tl kar birakiyor
Bırakır abi bizim burda yağlık ekiliyor sadece buğdaydan daha cok para bırakıyor desteğide iyi [emoji4][emoji4]
Yağlık ekiliyor burda onun desteği var demistim. Cerezlikte de var sanıyordum destekBizde çerezlik ekimi yapıyoruz ama bunun desteği filan yok varda biz mi bilmiyoruz yoksa
Yağlık ekiliyor burda onun desteği var demistim. Cerezlikte de var sanıyordum destek [emoji4]
Yağlığa var ona neden yok acaba onada verirler insallah kardeşimÇerezlikte yok abi bi an için heyecanlandırdın beni[emoji2]
Sagol tesekkur ederimBereketli olsun herkes emegini alır insallah
Sagol sefaKolay gelsin cemal abi MaaşAllah mavişe
Sagol tesekkur ederimKolay gelsin cemal abi bereketi artsın inşallah
Sagol tesekur ederim ama aycicek benim degil ben sadice nakliyesini yaptim ama busene aycicekciler sabkayi havaya atiyor en kotu donume 400 tl kar birakiyor