Fiyat güzel. Çektiğimiz emeklere ve piyasanın bu kadar pahalı olmasına karşın ürettiğimiz ne kadar yüksek fiyatlı olursa bizim için çok iyi olur. Keşke 20 lira olsa da biraz da bizim yüzümüz gülseBu gün itibariyle beyaz 12/14₺ Aksaray
S.aleyküm değerli üyeler. Bu gün itibari ile çekirdeği sattım. 12tl. ye. Fiyat nasıl sizce. Beyaz çekirdek. Cuma gün çalkanıp götürecek alan kişi. Ankara kahramankazan şimdiki fiyat bu.
Eyvallah teşekkür ederim.Çekirdiği tadım a toptan mal veren bir tüccar. Ankaralı ismi Ali. Çekirdek daha elenmedi kuruturken geldi değerlerine falan da bakmadı. Hektolitresine elendikden sonra bakarsa buraya yine yazarım.Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Çekirdeğin değerleri nelerdi? Alan kişi kimdi?
Ankara kazan da şu ana kadar en yüksek fiyat 13.50Beyaz her yer de 15 i görmüş dünkü düğünde bende duydum
Tüccarlar genellikle elenmemiş çekirdeğe fiyat vermezler. Bu sene yokluktan herşeyi alıyorlar ama siz yinede dikkat edin, parasını peşin alın ve mutlaka başka tüccarlara da gösterin derim.Eyvallah teşekkür ederim.Çekirdiği tadım a toptan mal veren bir tüccar. Ankaralı ismi Ali. Çekirdek daha elenmedi kuruturken geldi değerlerine falan da bakmadı. Hektolitresine elendikden sonra bakarsa buraya yine yazarım.
Beyazmı siyahmıBiz tadım ile sözleşmeli ektik 3 TIR verdik hepside 14 TL den gitti bundan sonra ki çıkacak olan mallarımızın fiyatı biraz düşecek gibi hissediyorum