PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sefayuksel" data-source="post: 914725" data-attributes="member: 49908"><p><strong>Ynt: CEREZLİK AYCEKİRDEĞİ HAKKINDA HER ŞEY</strong></p><p></p><p>sorma amacım şuydu biz sulu ya ekiyoruz ama yanlış yaptığımız veya eksik olan bilgim warmı diye sormak istedim.70 cm sıra arası ekiyoruz 30 cm de sıra üzeri ekiyoruz.ilk çapayı pamuk çapasından bozma gübreli çapa makinesi ile yapıyorz.çekirdek 5-10 cm arasında iken bu aynı zamanda boğazını doldurmayada yarıyor.sonra gübre atmıyoruz.traktör çekirdeğin arasına girdiği sürecede boğazını dolduruyoz.genellikle 1 defa doldura biliyoz ama 2 olursa çok şahane oluyo.sulamayıda salma sulama ile yapıyoruz.her sıra üzerinde delikli borularımız war karık sulama vanası olarak adlandırılan vanalardan takılı.verimde 240 ile 300 arasında değişiyo.bence çekirdekten böyle verim alınmalıki para kazandırsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sefayuksel, post: 914725, member: 49908"] [b]Ynt: CEREZLİK AYCEKİRDEĞİ HAKKINDA HER ŞEY[/b] sorma amacım şuydu biz sulu ya ekiyoruz ama yanlış yaptığımız veya eksik olan bilgim warmı diye sormak istedim.70 cm sıra arası ekiyoruz 30 cm de sıra üzeri ekiyoruz.ilk çapayı pamuk çapasından bozma gübreli çapa makinesi ile yapıyorz.çekirdek 5-10 cm arasında iken bu aynı zamanda boğazını doldurmayada yarıyor.sonra gübre atmıyoruz.traktör çekirdeğin arasına girdiği sürecede boğazını dolduruyoz.genellikle 1 defa doldura biliyoz ama 2 olursa çok şahane oluyo.sulamayıda salma sulama ile yapıyoruz.her sıra üzerinde delikli borularımız war karık sulama vanası olarak adlandırılan vanalardan takılı.verimde 240 ile 300 arasında değişiyo.bence çekirdekten böyle verim alınmalıki para kazandırsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Çerezlik Ayçekirdeği Yetiştiriciliği Hakkında Her Şey (Resimli Anlatım)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt