Ekli dosyayı görüntüle 31797
Ekli dosyayı görüntüle 31798
Bi karar ver emin kardesim, tadım mı meray mı?
260 mı 250 mi?
1 ay önce 261-263 arası hekto 90-92 kalibre gelen ayçekirdeğini 4.2 ye 2 ay vadeli olarak verdik.Çekirdek değerleri çok iyi ama az leke vardı.Seneye ekim çok az yapacağım ağırlık çin çekirdeği olacak.
Çin çekirdeğini sulu olarak mı ekeceksiniz
bursa yenişehir ela kuruyemişi arayın derim.İnternetde numaraları mevcutarkadaşlar siz yine satacak bir tüccar bulmuşsunuz biz tüccarda bulamıyoruz bugün kayseri şekere götürdüm çevre illerden alım yapmıyoruz dedi.numıne götürecegimiz bir yer var mı biz bu tüccarlara nasıl ulaşırız?
yok kuru.Sulu arazimiz buğday bu yıl.Yalnız kıraçda verim düşükmüş iyi yer istiyor dediler.
Bu yıl bizim köylüler ekti 70 kg civarı aldılar 9-7,5 tl ye sattılar bu şekilde bile kar ettiler.sulu eken biri 350 kg almış diye duydum öyle olsa darphane gibi para basar adam.Yalnız orobanj otu çok oldu ilaçlama da geç kaldılar o hastalığa göre yine iyi sonuç bence.Bizimde var daban güzel tarlalarımız, ama sulu olmadığı için korkuyoruz açıkcası. Daha önce hiç kıraç eken oldu mu acaba siyah çekirdek?
Oranbaşın ilacı varmı varsa ne kullanıyorsunuzBu yıl bizim köylüler ekti 70 kg civarı aldılar 9-7,5 tl ye sattılar bu şekilde bile kar ettiler.sulu eken biri 350 kg almış diye duydum öyle olsa darphane gibi para basar adam.Yalnız orobanj otu çok oldu ilaçlama da geç kaldılar o hastalığa göre yine iyi sonuç bence.
Oranbaşın ilacı varmı varsa ne kullanıyorsunuz
Peki öğrenme şansınız varmı bide ilaç faydalı geldimiilacı olduğunu çok iyi biliyorum fakat o hastalık başıma gelmediği için atıp kullanmadım bu yıl siyah çekirdekde çıkınca komşular attı ben siyah ekim yapmadım.
Peki öğrenme şansınız varmı bide ilaç faydalı geldimi