PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çelikel'in Büyük Balya Makinası: Balentine 4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SHU" data-source="post: 1439659" data-attributes="member: 95140"><p>Kesinlikle katılıyorum küçük balya, işten soğutmak için birebir. 25 kg balyayı sıcakta yerden kaldırıp omzuna alırsın hele ki saman balyasıysa içine dolar tozu. ilk balyalar kolay gelir römorkun içine atmaya. Balyalar yükseldikçe yorgunluk artar üstüne karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten boyun kısa kalmıştır yukarıya vermekte zorlanırsın. Sonra dirgeni alırsın balyaya saplayıp yukarıya verirsin. Sıkı sıkıya tuttuğun dirgenin sapı avucunun su toplamasına neden olur. Sonra bir nedenle o su patlar. Asıl acı oraya herhangi bir şey değdiğinde başlar ki sen daha römorktaki balyaları halatla bağlayacaksındır. Romörku devirmeden ahıra gidebilirsen şanslısın. Şimdi ipleri çöz ve römorktan balya düşürüp paletlerin üzerine istiflemeye başla. Yağmur yağacaksa naylonla örtmen lazım hele bir de rüzgar varsa naylon bayrak olur elinde. Bu işin bir de hayvan yedikten sonra gübre kısmı var ki aman aman. Böyle böyle 14-15 yaşında soğursun işten. Memur ol derler didinip dayısı olan çocukların önüne geçersin puan olarak sonra bir yalan dolanla mülakat koyarlar önüne sonra o emmisi dayısı olan çocuklar bir şekilde önüne geçer. Yılmazsın bu kez puanın cazibesiyle istemediğin bir yere atanırsın. Aha işte oradan yazıyorum. Bir gün tekrar o dirgenin başına dönebilme cesaretinin hayaliyle. İçimi döktüm abilerim/dostlarım affedin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SHU, post: 1439659, member: 95140"] Kesinlikle katılıyorum küçük balya, işten soğutmak için birebir. 25 kg balyayı sıcakta yerden kaldırıp omzuna alırsın hele ki saman balyasıysa içine dolar tozu. ilk balyalar kolay gelir römorkun içine atmaya. Balyalar yükseldikçe yorgunluk artar üstüne karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten boyun kısa kalmıştır yukarıya vermekte zorlanırsın. Sonra dirgeni alırsın balyaya saplayıp yukarıya verirsin. Sıkı sıkıya tuttuğun dirgenin sapı avucunun su toplamasına neden olur. Sonra bir nedenle o su patlar. Asıl acı oraya herhangi bir şey değdiğinde başlar ki sen daha römorktaki balyaları halatla bağlayacaksındır. Romörku devirmeden ahıra gidebilirsen şanslısın. Şimdi ipleri çöz ve römorktan balya düşürüp paletlerin üzerine istiflemeye başla. Yağmur yağacaksa naylonla örtmen lazım hele bir de rüzgar varsa naylon bayrak olur elinde. Bu işin bir de hayvan yedikten sonra gübre kısmı var ki aman aman. Böyle böyle 14-15 yaşında soğursun işten. Memur ol derler didinip dayısı olan çocukların önüne geçersin puan olarak sonra bir yalan dolanla mülakat koyarlar önüne sonra o emmisi dayısı olan çocuklar bir şekilde önüne geçer. Yılmazsın bu kez puanın cazibesiyle istemediğin bir yere atanırsın. Aha işte oradan yazıyorum. Bir gün tekrar o dirgenin başına dönebilme cesaretinin hayaliyle. İçimi döktüm abilerim/dostlarım affedin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çelikel'in Büyük Balya Makinası: Balentine 4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt