ÇEKİRDEK KARPUZ

Ynt: ÇEKİRDEK KARPUZ

kolay gelsin ab bereketli olsuni öyle su içiyomu uzak gidiyo su karpuzlara ben damlama çektim biz öyle daha iyi randıman alıyoruz...

Kolay gelsin Ergun abi bereketli olsun.. Suyun bol olduğu yerlerde uygulanabilecek güzel bir yöntem... biz su boruları ile tanker tanker sula sula bitmiyo valla...

hepiniz sağolun böyle randımanlı oluyor zaten çok değil insan ekmeye korkuyor para etmiyor anlş-*s
doganbey1 link=topic=45433.msg427622#msg427622 date=1311280479' Alıntı:
Hep gene beleşe beleşe beyaaa :D su bol tabi :D hani senin bi lafın vardı abeyyy yağı bol buldumu .... :D :D
oğlum sen ölmedinmi daha sop-*-sa sop-*-sa duva*-*0

kolay gelsin bereketli olsun.aman abiler sitede ölen falan olmasın epicimiz uzun uzun ayatımızı yaşayalım

anayurtlu 3105d link=topic=45433.msg427669#msg427669 date=1311319317' Alıntı:
kolaygelsin ergun abi karpuz 2. ürünmü 3. ürünmü maşallah senede kaç ürün alıyosunz bi tarladan öyle :)
sağol kardeşim şu an 2. ürün bundan sonra şalgam ekilecek 3.ürün olarak uyy-*s ok-*-s bim-*s

Kolay gelsin Ergun.. Ben daha 1.ürün mısıra bu akşam üstü ot ilacı yaptım, hele şükür 4 yaprak olmuşlar. Sizin 3. ürünlerle beraber hasat yapacaz galiba.

Kolay gelsin Ergün abi bereketli olsun,gerçektende hiç boş kalmıyor tarlalarınız iklim olarak 2.,3. ürüne uygun,mısırlarda güzel olmuşMaşallah kaçıncı ürün onlar,paylaşım için tşk.