PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çaylaklar için ekipman bilgileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Batu35" data-source="post: 1456629" data-attributes="member: 101663"><p>Selamlar herkese. Ailemde çiftçi olmamasına rağmen benim toprağa ilgim büyük fakat elimde toprak işleyecek imkan olmadığı için çiftçilik hakkında bir şey öğrenemiyorum bu yüzden de Farming Simulator adlı oyunu oynamaya başladım çünkü simülasyon oyunları doğru kullanıldığı zaman gerçekten çok öğretici olabiliyor. Oyunun içerisinde binbir türlü ekipman var fakat ben hangisi ne işe yarar bilmiyorum pek o yüzden sizlerden ekipmanlar ve toprak işleme hakkında yardım istiyorum. Gerçek hayatta topraktan mahsül kalktıktan sonra toprağı tekrar ekine hazırlamak için sırasıyla hangi ekipman veya ekipmanlarla toprağa hangi işlem uygulanır? Hangi ekipman ne işe yarar gibi bilgileri verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden vakit ayıran herkese...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Batu35, post: 1456629, member: 101663"] Selamlar herkese. Ailemde çiftçi olmamasına rağmen benim toprağa ilgim büyük fakat elimde toprak işleyecek imkan olmadığı için çiftçilik hakkında bir şey öğrenemiyorum bu yüzden de Farming Simulator adlı oyunu oynamaya başladım çünkü simülasyon oyunları doğru kullanıldığı zaman gerçekten çok öğretici olabiliyor. Oyunun içerisinde binbir türlü ekipman var fakat ben hangisi ne işe yarar bilmiyorum pek o yüzden sizlerden ekipmanlar ve toprak işleme hakkında yardım istiyorum. Gerçek hayatta topraktan mahsül kalktıktan sonra toprağı tekrar ekine hazırlamak için sırasıyla hangi ekipman veya ekipmanlarla toprağa hangi işlem uygulanır? Hangi ekipman ne işe yarar gibi bilgileri verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden vakit ayıran herkese... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çaylaklar için ekipman bilgileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt