PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kazanliii" data-source="post: 1442301" data-attributes="member: 39387"><p>Yaklaşık 10 yıldır 2007 model 3075 kullanıyorum. Babam da çok zorlayarak kullanır traktörü. Traktör şu an 71×× saatlerde. Ve dediğiniz dişli meselesini daha 2022 yılının 11.ayında değiştirdik. Ayrıyeten debriyaj baskı balata marka luk volant ve pompa ayarı ve 2 teneke de şanzıman yağı hepsine işçilik dahil 20bin lira para verdik. Bence masrafı çok deyil. </p><p>Gelelim newhollanda. Komşumuz 2016 yılında bin küsür saatde 2013model td 90 aldı. Aldığı sene çift sürerken sol arka aksı cer dişlisinin oradan kovanı patlattı. Tarlada 3 gün yattı. O zaman 7000 tl para harcadı. Geçtiğimiz aylarda traktör sürekli arıza açtı pompa, balansiyer dişlisi ön aks dişlileri dağıldı traktör yine tarlada kaldı çekerek ben götürdüm servise. Nihayetinde adam bıktı traktöre binmek istemiyorum dedi ve kendi traktörünü sattı bu gün bir tane 5430 aldı 2013 model. Ne case nede newholland kapıma sokmam bir daha diyor. Ne yerlisini nede avrupasını.</p><p>Marka fanatiği deyilim bu paralar verilmez belki traktöre ama kalite kendini belli ediyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kazanliii, post: 1442301, member: 39387"] Yaklaşık 10 yıldır 2007 model 3075 kullanıyorum. Babam da çok zorlayarak kullanır traktörü. Traktör şu an 71×× saatlerde. Ve dediğiniz dişli meselesini daha 2022 yılının 11.ayında değiştirdik. Ayrıyeten debriyaj baskı balata marka luk volant ve pompa ayarı ve 2 teneke de şanzıman yağı hepsine işçilik dahil 20bin lira para verdik. Bence masrafı çok deyil. Gelelim newhollanda. Komşumuz 2016 yılında bin küsür saatde 2013model td 90 aldı. Aldığı sene çift sürerken sol arka aksı cer dişlisinin oradan kovanı patlattı. Tarlada 3 gün yattı. O zaman 7000 tl para harcadı. Geçtiğimiz aylarda traktör sürekli arıza açtı pompa, balansiyer dişlisi ön aks dişlileri dağıldı traktör yine tarlada kaldı çekerek ben götürdüm servise. Nihayetinde adam bıktı traktöre binmek istemiyorum dedi ve kendi traktörünü sattı bu gün bir tane 5430 aldı 2013 model. Ne case nede newholland kapıma sokmam bir daha diyor. Ne yerlisini nede avrupasını. Marka fanatiği deyilim bu paralar verilmez belki traktöre ama kalite kendini belli ediyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt