PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75 e aldık umarım memnun kalırız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 1442598" data-attributes="member: 35942"><p>Hocam bizim çevrede yok lakin bayide yan yana inceledim 150 bin fiyat farkı var, jx75e ön tip daha güzel ve biraz daha uzun ve sanruf var şanzıman ön takım aynı onun dışında gelelim diğer jx80c nin artılarına motor commonrail avrupa yapısı torku daha yüksek üzerinde fpt yazıyor yakıt çekiş konusunda daha iyi olabilir, kabin içi çok güzel göstergeler direksiyonla hareket ediyor kapı kolları bile çok farklı kollar fitesler vs daha güzel konumlandırılmış kabin daha yüksek gibi ve dikkatimi çeken çamurluk lastik arası daha açık tıkanma yapmaz, arka tarafta dışardan kolları indirip kaldıran kol var sağ kolda piston var ve kolları kurtağzı şeklinde yapılmış ve emin değilim ama isteğe bağlı powerşhutle olabilir. Benim param yoktu olsa alırmıydım almazdım arada 150bin var ikinci elindede 150bin fark var ona vereceğme gidip ekipman veya tarla alırdım. Tamam üstün ama fiyatı yüksek ondan dolayı ikisini kıyaslamak çok doğru olmaz jx80c ile tt4 75 kıyaslanabilir ikisi aynı paralar tt4 75 alacağına 80c almak mantıklı olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 1442598, member: 35942"] Hocam bizim çevrede yok lakin bayide yan yana inceledim 150 bin fiyat farkı var, jx75e ön tip daha güzel ve biraz daha uzun ve sanruf var şanzıman ön takım aynı onun dışında gelelim diğer jx80c nin artılarına motor commonrail avrupa yapısı torku daha yüksek üzerinde fpt yazıyor yakıt çekiş konusunda daha iyi olabilir, kabin içi çok güzel göstergeler direksiyonla hareket ediyor kapı kolları bile çok farklı kollar fitesler vs daha güzel konumlandırılmış kabin daha yüksek gibi ve dikkatimi çeken çamurluk lastik arası daha açık tıkanma yapmaz, arka tarafta dışardan kolları indirip kaldıran kol var sağ kolda piston var ve kolları kurtağzı şeklinde yapılmış ve emin değilim ama isteğe bağlı powerşhutle olabilir. Benim param yoktu olsa alırmıydım almazdım arada 150bin var ikinci elindede 150bin fark var ona vereceğme gidip ekipman veya tarla alırdım. Tamam üstün ama fiyatı yüksek ondan dolayı ikisini kıyaslamak çok doğru olmaz jx80c ile tt4 75 kıyaslanabilir ikisi aynı paralar tt4 75 alacağına 80c almak mantıklı olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75 e aldık umarım memnun kalırız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt