PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1446447" data-attributes="member: 75863"><p>2017 model kullanıyorum artısı çok ama bizi ilgilendiren eksileri. Şimdi arkada ek piston yeri var burası boş malum 8x8 şanzımanlılarda buraya piston takmak lazım yoksa 1100-1200 kg gibi ağırlıkla hidrolik kapağı catlatanlar var.(Tabi bunu becermek için ekstra çaba göstermek lazım çünkü ben 3 sezondur 18 sıra irtem mibzer kullanıyorum boşu 850 kilo sıkıntı yok) Bir diğer eksisi buçuk yok ama chn yerli ürün gamında 65-75 beygirde buçuk zaten yok. Ayrıca emisyon ayağına pompa olması gerekenden kısık geliyor pompa ayarı yapmak lazım.</p><p> Artıları ise konfor, çekiş, zil gibi çalışan f5 blok, klima filtre ergonimisi, kullanılabilirlik, daha uzar.</p><p>Kesinlikle kullanım hissiyatında farklı rahat hissettiriyor. Aktif olarak 4075e de kullandım ondan inip buna binince otomobil konforuna kavuşmus gibi hissediyorum.</p><p> Yani işin sonunda alınabilir bir traktör. Ben memnunum şu piyasada başak deutz hattat gibi traktörlere bakınca bunu seçmemek akıl karı değil. Son olarak tdlerden de rahat ama onlar kadar sallı değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1446447, member: 75863"] 2017 model kullanıyorum artısı çok ama bizi ilgilendiren eksileri. Şimdi arkada ek piston yeri var burası boş malum 8x8 şanzımanlılarda buraya piston takmak lazım yoksa 1100-1200 kg gibi ağırlıkla hidrolik kapağı catlatanlar var.(Tabi bunu becermek için ekstra çaba göstermek lazım çünkü ben 3 sezondur 18 sıra irtem mibzer kullanıyorum boşu 850 kilo sıkıntı yok) Bir diğer eksisi buçuk yok ama chn yerli ürün gamında 65-75 beygirde buçuk zaten yok. Ayrıca emisyon ayağına pompa olması gerekenden kısık geliyor pompa ayarı yapmak lazım. Artıları ise konfor, çekiş, zil gibi çalışan f5 blok, klima filtre ergonimisi, kullanılabilirlik, daha uzar. Kesinlikle kullanım hissiyatında farklı rahat hissettiriyor. Aktif olarak 4075e de kullandım ondan inip buna binince otomobil konforuna kavuşmus gibi hissediyorum. Yani işin sonunda alınabilir bir traktör. Ben memnunum şu piyasada başak deutz hattat gibi traktörlere bakınca bunu seçmemek akıl karı değil. Son olarak tdlerden de rahat ama onlar kadar sallı değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt