Mazot az geliyor olabilir filitre ve rekorlara pislik olabilirİyi günler case jx65c 4wd mekanik shuttle traktorumuz var seri 1 ile çift sürerken aynı eğimde aynı gaz ayarında aynı derinlikte tarla sürerken kimi yerde boğuluyor kimi yerde patinaja düşüyor sebebi ne olabilir?
Mazot hortumun içinde baloncuklar var normalmi?Mazot az geliyor olabilir filitre ve rekorlara pislik olabilir
Mazot havalı geliyor ondan yaparMazot hortumun içinde baloncuklar var normalmi?
Çözümü nedir abiMazot havalı geliyor ondan yapar
Okadar fark etti yaniBenimde fergusonda başıma geldi mazot filtresinin kenarından hava alıyormuş çekiş düştü ve eksoz sesi patırtılı geliyordu, filtre değişti düzeldi.
Hocam peki kimi yerde bogulma kimi yerde patinaj sartlar esit oldugu halde neden yaparMazot havalı geliyorsa ve motor çalışıyorsa havasını traktör kendi atar.
Lamayı diyorsunuz sanırım ozaman hassasiyeti engellemezmi dikine alırsam. Pullukta lama kapalı olur diye duydum pulverizator, rotovator gibi ekipmanlara lama dikine alınır diye biliyorumÇizi izini çapraz keserek sürerseniz pulluk dalma yapabilir.
Hidrolik askı kollarındaki yarıklı delikler açık olmalıdır.
Pulluğu yüzerek çektiremiyor olabilirsiniz.
Evet massey 3060 da geçen yıl oldu ses çok değişti ve çekiş düştü kararsızlaştı, hatta bunla işgili konu açmıştım turbodan olabilirmi diye sordum bir kaç arkadaş hava vardır dedi bende inceledim gerçekten filtrenin alt tarafında cam haznede sürekli hava kabarcıkları var, ustaya baktırdım filtreyi değiştirdi düzeldi. Turbodaki delik diye paylaşım yapmıştım orda durum aynen seninki gibi ve çözüm süreci ortada arattırarak bakabilirsin.Okadar fark etti yani
Eyvallah ama aynı tarla aynı filtre sonucta surekli hava alır yaniEvet massey 3060 da geçen yıl oldu ses çok değişti ve çekiş düştü kararsızlaştı, hatta bunla işgili konu açmıştım turbodan olabilirmi diye sordum bir kaç arkadaş hava vardır dedi bende inceledim gerçekten filtrenin alt tarafında cam haznede sürekli hava kabarcıkları var, ustaya baktırdım filtreyi değiştirdi düzeldi. Turbodaki delik diye paylaşım yapmıştım orda durum aynen seninki gibi ve çözüm süreci ortada arattırarak bakabilirsin.