Kolu 4 çekerden çıkardım kuru zeminde tek çeker çamur zeminde 4 çeker oluyor bende anlamadımEğer otomatik değilse 4 wd den çıkmamıştır.Otomatik olsa da ihtiyaç durumunda değil belli bir hız altında 4wd die.Yani sizin ki 4wd den hiç çıkmamış olması yüksek ihtimal.
Yanlış anlamadım demi o kolu uzunken yani gerideyken 4 çeker aktif. Kol kısayken yani bastırınca tek çekerdeKolu yukarı çekince 4 çeker açık.
Traktörü yavaşça kaldırırken kolu bastırın. Birinci viteste hafifçe çekin debriyajdan o sırada bastırın. Öyle geçer
Bizim td85 öyle dediğiniz gibi, ayrıca tek çekere alırken kola bastırırken geri gitmek gerekiyor.Yanlış anlamadım demi o kolu uzunken yani gerideyken 4 çeker aktif. Kol kısayken yani bastırınca tek çekerde
DoğrudurYanlış anlamadım demi o kolu uzunken yani gerideyken 4 çeker aktif. Kol kısayken yani bastırınca tek çekerde
Çeker kolu uzunken 4 wd aktiftir, yolda giderken çekere geçirmek için sıkışık durumlarda direk çekilebilir, çekere geçer, normalde durukken geçirmek daha sağlıklısı oluyor.Yanlış anlamadım demi o kolu uzunken yani gerideyken 4 çeker aktif. Kol kısayken yani bastırınca tek çekerde
Teşekkür ederim güzel bilgiler için abiÇeker kolu uzunken 4 wd aktiftir, yolda giderken çekere geçirmek için sıkışık durumlarda direk çekilebilir, çekere geçer, normalde durukken geçirmek daha sağlıklısı oluyor.
Çekerden çıkartırken , yolda giderken bastırılırsa sonuna iki cm kala tam yerine oturmuyor, çekerden çıkmaz, durup bir kaç debriyaj kaldırması yaparak çıkarmak gerekiyor.
Biz traktör yürürken çekere geçiriyoruz, herhangi bir sorun görmedik.
Traktörün kullanma kılavuzu bizde var, bayiden de temin ediliyor olması gerekir.
Traktör çekerden çıkmamışsa önler ve arkalar limited slip diferansiyel olduğu için 4 teker döner, ön diferansiyelin kilitleme sesi kapı açıkken duyulabiliyor, tık diye ses verir.
Hocam birkaç sorum daha vardı size ğer müsadeniz olursa. Traktör sola sağa sallanması sert tümsekli zeminde baya şiddetli oluyor takozlarla alakalı olabilir mi?Çeker kolu uzunken 4 wd aktiftir, yolda giderken çekere geçirmek için sıkışık durumlarda direk çekilebilir, çekere geçer, normalde durukken geçirmek daha sağlıklısı oluyor.
Çekerden çıkartırken , yolda giderken bastırılırsa sonuna iki cm kala tam yerine oturmuyor, çekerden çıkmaz, durup bir kaç debriyaj kaldırması yaparak çıkarmak gerekiyor.
Biz traktör yürürken çekere geçiriyoruz, herhangi bir sorun görmedik.
Traktörün kullanma kılavuzu bizde var, bayiden de temin ediliyor olması gerekir.
Traktör çekerden çıkmamışsa önler ve arkalar limited slip diferansiyel olduğu için 4 teker döner, ön diferansiyelin kilitleme sesi kapı açıkken duyulabiliyor, tık diye ses verir.
Radyal lastikler kışın yattı mı sanırız iz bırakıyor, havalarını ayarlamak gerekiyor.Hocam birkaç sorum daha vardı size eğer müsaadeniz olursa. Traktör sola sağa sallanması sert tümsekli zeminde baya şiddetli oluyor takozlarla alakalı olabilir mi?
25 basıncı hocam onler 35Radyal lastikler kışın yattı mı sanırız iz bırakıyor, havalarını ayarlamak gerekiyor.
Takozları değiştirip yay takanlarda var ama biz daha geçemedik.
Hocam yazdım ozeldenSorularınızı özelden uzun uzun yazabilirsiniz, uygun zamanda cevaplamaya çalışırız.