Arkadaşlar iki motor arasında kaldık ikisininde fiyatı aynı sizin düşünceleriniz nedir?
Erkunt 5150 kilo nh 4200 kilo geliyormuş
Td75 4400 kg geliyor hüseyin yanlışlık.var orda.Erkunt 110 4760 k
İkisinin sahibi de aynı kişi sordum bende şaşırdım eskiler böyle dediTd75 4400 kg geliyor hüseyin yanlışlık.var orda.Erkunt 110 4760 kg.
Çekişini beğeniyorlar abi tek sıkıntısı ikinci eliErkunt tarla günlerinde Haşmet 110'u ve her sene bizim tarlaları hazırlayan td110'un performansını görmüş biri olarak söylüyorum, toprak işleme ve fiyat/donanımda Erkunt tek geçilir.
100 lüks 5150 kgTd75 4400 kg geliyor hüseyin yanlışlık.var orda.Erkunt 110 4760 kg.
O beygir bandında tüm traktörler 5000 üstü diye biliyorum.Erkunt 5150 kilo nh 4200 kilo geliyormuş
Yok çoğu 5 ton altındaO beygir bandında tüm traktörler 5000 üstü diye biliyorum.
Ucuza alınıp ucuza satılıcaksa sorun olmaz bence. Ama td ile aynı fiyattaysa sıkıntıÇekişini beğeniyorlar abi tek sıkıntısı ikinci eli
İkiside aynı 320.000Ucuza alınıp ucuza satılıcaksa sorun olmaz bence. Ama td ile aynı fiyattaysa sıkıntı
Nhler fiyatını koruyor.İkiside aynı 320.000
Sıfıra zam gelmedikçe ikinci eli aynı para olarak kalmaz sıfıra zam gelmezse hepsine gelmez herkes nh alındığı parasını koruyor diyorlar adam ikinci ele o paraya vereceğine sıfır alırNhler fiyatını koruyor.
Pazar payının %50 ye yakını nh de. Elinden rahat çıkara bilirisin. Servis ağı yaygın. Parçası bol. Bu yüzden 2. eline para veriliyor.Sıfıra zam gelmedikçe ikinci eli aynı para olarak kalmaz sıfıra zam gelmezse hepsine gelmez herkes nh alındığı parasını koruyor diyorlar adam ikinci ele o paraya vereceğine sıfır alır