Ben önce Alper pompaya yollayacaktım Balıkesire..... aynı tezgah özen dizelde olunca ve bir kaç üye oraya yaptırıp memnun kalınca gidip özen dizele yaptırdım gayette memnunum durum bu konu da benim motora yapılan uygulamaya aittir gram bayılma yok eskisine göre fark bariz belliUygulamayı yapan yer Bosch bayisi ustad....İnatla tezini çürütürüm sürüm yakıtım düştü ölçtük Asarcıklı dediğin üye de direksiyona geçti o yaptı sürümü ben daha az yaktırırdım ona rağmen 200 gram düştü bayılmayan motor yakmaz dengeler yakıtı bu kadar basit gelsin görsün yazsın sonrada sen daha fazla uzatma
Ben önce Alper pompaya yollayacaktım Balıkesire..... aynı tezgah özen dizelde olunca ve bir kaç üye oraya yaptırıp memnun kalınca gidip özen dizele yaptırdım gayette memnunum durum bu konu da benim motora yapılan uygulamaya aittir gram bayılma yok eskisine göre fark bariz belli
Uygulamayı yapan yer Bosch bayisi ustad....
İnatla tezini çürütürüm sürüm yakıtım düştü ölçtük Asarcıklı dediğin üye de direksiyona geçti o yaptı sürümü ben daha az yaktırırdım ona rağmen 200 gram düştü bayılmayan motor yakmaz dengeler yakıtı bu kadar basit gelsin görsün yazsın sonrada sen daha fazla uzatma