5440 konya bayisinin verdiği fiyat 190 bin tl biraz fazlaİthal traktör düşünüyosan yarı otomatik veya kademesiz şanzımanlı almanı tavsiye ederim yerlilerden bi farkın olsun değilmi [emoji1303] benim dayım 1 ay önce 5440 aldı sende al gel keyfine bak derim
5440 konya bayisinin verdiği fiyat 190 bin tl biraz fazla
farmal 115c sahibiyim tek şikayetim ön tarafının çok hafif olması
traktör sanki kepçe veya ön yükleyiciler için yapılmış
arkaya ağır bir ekipman takınca sorun oluyor
1150 kiloluk bir makine taktım sınırdan atlatırken canım çıktı
Pulluk ne takıyosunuz
ünlü 5li 12no düz pulluk ama 4lü dönerli almadığıma pşman oldum
Kesinlikle 105C teknik donanım olarak 115c nin değerleri ile hemen hemen aynı.2.5 yıldan buyana 75c kullanıyorum.ikinci traktör case marka sıfır alacaksam kesinlikle 105c alirım.ha bu arada edirne ilinde sahibinden.com da case maxxum 100 lük var 2700 saatte.120 bin yazıyor.peşin para güzel bir paraya alınır diye düşünüyorum.değerlendirilebilir.bu soğuk havada güzel pazarlık olur.
Kesinlikle 105C teknik donanım olarak 115c nin değerleri ile hemen hemen aynı.2.5 yıldan buyana 75c kullanıyorum.ikinci traktör case marka sıfır alacaksam kesinlikle 105c alirım.ha bu arada edirne ilinde sahibinden.com da case maxxum 100 lük var 2700 saatte.120 bin yazıyor.peşin para güzel bir paraya alınır diye düşünüyorum.değerlendirilebilir.bu soğuk havada güzel pazarlık olur.
İskender abiye katılıyorum o seriide en uygun model 105C. 115C ile arasında 7 hp güç farkı olmasına rağmen tork değerleri birbirine çok yakın. Yalnız ilandaki Maxxum 100 ederinden çok pahalı. Üzerine biraz daha katıp 6020 Elite veya Maxxum 110 alınabilir.