Fren hidroliğini kontrol etİyi günler case c serisi el freni ikaz lambası sürekli yanıp sönüyor sebebi ne olabilir?
Kaç model traktörünüzMerhaba. Aynı olayı ben jx 75c de yaşadım. Servisi aradım koltuğun altında bir düzenek var onun üzerine karton koydum. Şimdilik kesti.
Koltukla alakası yok bence koltugun üzerindeykende yanıp sonuyor ayrılıncadaMerhaba. Aynı olayı ben jx 75c de yaşadım. Servisi aradım koltuğun altında bir düzenek var onun üzerine karton koydum. Şimdilik kesti.
P işareti yanıp sonuyor seste sıkıntı yok kesiliyor sesKoltuğun içinde basınç sensörü var , koltuğun alt süngerini söküp alt kısma kalın bir karton sensör ebatlarında koyulacak.
Koltuğa oturunca sensör daha hızlı algılar ve sesi keser.
Ses aralıklarla devam eder ama ışık hep yanıp söner. Bendeki sıkıntı böyleydiP işareti yanıp sonuyor seste sıkıntı yok kesiliyor ses
AynısıSes aralıklarla devam eder ama ışık hep yanıp söner. Bendeki sıkıntı böyleydi
bendede ayni ses kesiliyor ama isik devamli yanip sonuyor c serisinde kronik bu.Ses aralıklarla devam eder ama ışık hep yanıp söner. Bendeki sıkıntı böyleydi
Hassasiyet bozukmucase 65 c hidrolik beyin oring numarasini bilen var mi arkadaslar
beyindeki oring yirtildi kaldirmiyor traktoru titretiyordu zıngır zıngır söktûm oring gitmisHassasiyet bozukmu
Baya ağır malzeme taktın galibabeyindeki oring yirtildi kaldirmiyor traktoru titretiyordu zıngır zıngır söktûm oring gitmis
5 kaydirmali sakalak havali mibzer 1500 Gelmez heraldeBaya ağır malzeme taktın galiba
Ağır işte5 kaydirmali sakalak havali mibzer 1500 Gelmez heralde
O traktöre 1ton ağır gelir yolda salladığı zaman 3/4 ton olur 120hp traktörün malzemesi neden küçük traktöre 6lı takıyorsunuz komşu köyle 165lık fente 5li dip kazanla sürüm yaptılar hep zorladılar 3bin dekardan fazla yer işliyorlar sonunda fent yeter dedi 2.seni güm aıza 100bin tllik şimdi dikiş tutmuyor 330hp aldılar yerine 100lüksü 5ton kapasitesi 5t0n takabilirsin demiyor maksimum 5li pulluk aysan potinger bunlar 1ton olsada uzadıkça vuruntu yüksek olur 1 ton kaça katlar o şekişde düşünün o makine 100lüüe de ağır gelir5 kaydirmali sakalak havali mibzer 1500 Gelmez heralde