Case 80C

Merhabalar Case 80C aldım yeni özdöken 6lı diskli gübreli tip havalı mibzeri doluyken kaldırır mı acillllll
Rampa varsa o traktör dolu makineyi taşıyamaz. Arazi düz ise dikkat edilerek kullanılır.
Makineyi her türlü kaldırır ek piston var, zaten dolusu gelse gelse 1600-1650 kg gelir.

Son düzenleme:
Sakalak 6 li gubreli balta ayak 45_70 kaydırmali mibzerin boşu 1390 kg 4 torba gübre 1590 kg tohumla birlikte 1650 kg bulur sanırım massey ferguson 266 gold la ekim yapıyorum case 80 de kaldırır ama rampa yerde kaldırır önünü düz tarlada da yer yumuşak hazirlanmissa ne kadar zorlasan da düz gitmeye makina nere çekerse motor oraya kayıyo tam düz ekim olmuyo bu yıl allah nasip etti 266 nin yanına john deere aldım da rahata erdi garibim :)

Sakalak 6 li gubreli balta ayak 45_70 kaydırmali mibzerin boşu 1390 kg 4 torba gübre 1590 kg tohumla birlikte 1650 kg bulur sanırım massey ferguson 266 gold la ekim yapıyorum case 80 de kaldırır ama rampa yerde kaldırır önünü düz tarlada da yer yumuşak hazirlanmissa ne kadar zorlasan da düz gitmeye makina nere çekerse motor oraya kayıyo tam düz ekim olmuyo bu yıl allah nasip etti 266 nin yanına john deere aldım da rahata erdi garibim :)
Balta ayak diskli den hafif düz gitmede sorun yok uydu var asılmada sıkıntı olmaz ama işte dolu kaldırmazsa aldığım uyduyla tarlaya gider gelirim 🤣

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
Balta ayak diskli den hafif düz gitmede sorun yok uydu var asılmada sıkıntı olmaz ama işte dolu kaldırmazsa aldığım uyduyla tarlaya gider gelirim 🤣
Hidrolik ler kaldırır ama dedigim gibi rampa yerde yada sınırdan filan atlarken önünü keser biraz dikkatle hic bişey olmaz diskli makinayi bu senemi aldın ekim.yaptin mi bende diskliyle değiştirmeyi düşünüyorum ekimi filan nasıl baltaliya göre

Hidrolik ler kaldırır ama dedigim gibi rampa yerde yada sınırdan filan atlarken önünü keser biraz dikkatle hic bişey olmaz diskli makinayi bu senemi aldın ekim.yaptin mi bende diskliyle değiştirmeyi düşünüyorum ekimi filan nasıl baltaliya göre
Daha yeni aldım baltaliya göre farkını bilmiyorum sezonda denecez ilk

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin

Merhaba,
Yeni traktör ve ekipmanınız hayırlı olsun.
Tekerine taş değmesin.
Traktörünüzde ön kepçe var mıdır?
Gübreli 6 sıralı makinelerde ,
Claas Arion 430 modeli daha iyi oluyor sanki ,
Ön hidroliğe de 500 lt lik sıvı gübre tankı takılabiliyor.
Standart traktör olarakta JX90 Max Pro modeli kullanım için iyi olur gibi gibi.

Merhaba,
Yeni traktör ve ekipmanınız hayırlı olsun.
Tekerine taş değmesin.
Traktörünüzde ön kepçe var mıdır?
Gübreli 6 sıralı makinelerde ,
Claas Arion 430 modeli daha iyi oluyor sanki ,
Ön hidroliğe de 500 lt lik sıvı gübre tankı takılabiliyor.
Standart traktör olarakta JX90 Max Pro modeli kullanım için iyi olur gibi gibi.
hocam 6 sıralı gübreli mibzer de 6120m nasıl olur ?

Hocam 6 sıralı gübreli mibzer de 6120m nasıl olur ?
6120 M , modeli, The best utulity seçilmiş bir modeldi.
NH T6 180 modeli de rampa arazide çalışabilecek özellik gösteriyor,
Benzer model olarak 6155M modeli ekimde çalışabilir.
Ekim mibzerlerinde 8 sıra çekilir tip havalı mibzerlere 5 sınıfı modellerde tercih edilebiliyor.
Maxxum 145 CVX modelin pulluk sürümünde yakıtı MF 6714S modelden daha az.
Motor teknolojisi olarak 6140M modelin farkları var.
Dolu ağırlığı 2 ton olan 6 sıralı mibzer için 6155M modelde kullanılabilir.
Ekim işlemlerinde traktörlerin yakıt farkları nasıl olur, onu bilemiyoruz.
Çok ince görmeye çalışmakta kafa yoruyor.
Size mantıklı geliyorsa elbette olur.