Abilerim jxc sahibiyim benden onceki sahibi koltuk sensorunu sokmuş el frenini indirdigimde otüyor ve ışık surekli yanip sonuyor bu yuzden bir cok kez el frenini cekik unuttuk bu sorunu nasil cozebilirim yardim ederseniz sevinirim
Benimde ötmeye başladı ilk fırsatta aynı işlemi uygulayacağım. Buğday ekerken delirtti bizi.Karton 2 kat yap ve sıkıştır ötme motme kalmaz
Hamdi arkadaşıma
bu buluşundan dolayı nobel bilim ödülü verilmeli [emoji4][emoji4][emoji4][emoji106]
Sensör komple yok abiKoltuğun alt tarafına gelen kabloyuda kontrol et soketini çıkarmıştı olabilirler
Karton koymayı forumda okumustum abi bende aynisini yapayim bu is olmayacak dedim kaldirdim koltuk monderini sensor yok yerinde baktim koltugun arkasinda 2 soket var bosta ne ise yaradiklarini bilsem belki cozucem el frenini indiriyorum gostergede isik surekli yanip sonuyor 1 diş kaldiriyorum hem yanip sommesin hem ses cikmasin diye bu seferde surekli yanık kalıyor ışık bi cozum bulamadim kac kez el freni cekili gezdik valla bıktım el frenini inikmi kalkikmi kontrol etmektenBaktın olmadı uymadı
El freni ikaz müdürünü izole bant ile bantla bitsin gitsin
Durup duruken masraf çıkartma.eski traktörlerde el freni ikaz ışığı mi vardı sanki
Bantla gitsin.
Hamdi kendini aştı çoğu servisten daha bilgili.Karton 2 kat yap ve sıkıştır ötme motme kalmaz
Hamdi arkadaşıma
bu buluşundan dolayı nobel bilim ödülü verilmeli
internette agirlik sensorleri var onlardan alsam biseyler yapılmazmıYapacagın tek şey gidip koltuk minderini alacan adamlar 20 liralık sensör için 250 minder satıyor
Sen bir elektrikçiye göster işini bilen biriyse halleder adamlar dirençler direnç ve LPG anahtarı ile hava yastığı abs ışığını söndürüyor.internette agirlik sensorleri var onlardan alsam biseyler yapılmazmı
Yarin deneyeceğim biri siyah soketlerin digerinin rengini hatirlamiyorumBoştaki soket kablolarını birkeştir sorun çözülsün soketin biri havalı koltuk için komprösör elektiriği diğeri ikaz soketi dikkat et ikazın kablolarını birleştir
Denedim olmadi siyah sokette kablolar + - kirmizi sokette - -Boştaki soket kablolarını birkeştir sorun çözülsün soketin biri havalı koltuk için komprösör elektiriği diğeri ikaz soketi dikkat et ikazın kablolarını birleştir
Hocam birleştir derken derken? Kırmızı soketin kablolarını birbirine mi birleştireyim?Boştaki soket kablolarını birkeştir sorun çözülsün soketin biri havalı koltuk için komprösör elektiriği diğeri ikaz soketi dikkat et ikazın kablolarını birleştir
sanirim korlemek gerekiyor yani kisa devre gibi bisey anladigim kadariylaYarin deneyeceğim biri siyah soketlerin digerinin rengini hatirlamiyorum