saolun abi Allah cümlemizden razı olsun
da bi camiye neden kömür çok görülüyo merak ediyorum
hepinize çok teşeşkür ederiz;
köyümüz için bir gelenek hersene yapıyoruz
Allah kabul etsin. Eskiden bizim köydede yapılırdı.
iyi olurdu abi hızarlı motor sadece 2 tane çıktı koca köydeKolay gelsin yakın olaydı 75c ve 952 oleomac ile yardıma gelirdim.
vlla abi bilmiyorum ama en yakın zamanda bilgi alacam kaymakamlıktanher yer aynı mi bilmem de.. burda garip-gurabaya kamyon kamyon kömür dağıtılıyor her kış..
camiye hepten veriyolardir..
bi iletisim kopuklugu olmasın sizin muhtarda..
amin cümlemizden inşallahPaylaşım için teşekkürler.Allah yaptığınız hayırı kabul etsin inşallah.
saol fatih abi imama aynen nakledecem bu bilgiyiBizim caminin mazotlu ısınmasi vardi yilda 3 ton mazot yakiyordu skmdi komple alttan elektrikli ısıtma dösedik cami cemaatine gore saf saf calistiriyoruz % 70 kardayız hem daha cabuk isiniyor hemde insanın ayagi afedersiniz g.tü ısınınca zaten üsümüyor tavsiye ederim caminize yaptırın
Aynısı bizim camidede var. Çok büyük rahatlık bence.Bizim caminin mazotlu ısınmasi vardi yilda 3 ton mazot yakiyordu skmdi komple alttan elektrikli ısıtma dösedik cami cemaatine gore saf saf calistiriyoruz % 70 kardayız hem daha cabuk isiniyor hemde insanın ayagi afedersiniz g.tü ısınınca zaten üsümüyor tavsiye ederim caminize yaptırın