PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş süt işletmesi bakıcı çoban sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ambar" data-source="post: 1440255" data-attributes="member: 94662"><p>16 20 yaş arası bulun gidin çadırlara senin oğlanı bana ver şu kadar maaş vercem deyin çocuk babasının yanında parasız pulsuz amele olarak çalıştığı için isteyecektir</p><p>Babası başlarda kıyamayabilir iki üç kere gidin yanına ısrar edin oğluna şöyle kalacak yer ayarladım yer deyin şu imkanları sunuyorum deyin ağzın laf yapmıyo mu alla pulla verir iste o çocuk daha gözünü açmamış çocuktur çokta iyi çalışır arada bi ikram edin bişeyler</p><p>Ama o çocuğu kandırmayın gerçekten bu imkanı sağlayın kandırmayın adamları ailenden biriymiş gibi davranın yediğiniz sofra bir olsun</p><p>O çocuk baya bi süre çalışır daha sonra herşeyi tozpembe sandığı için bazı şeytanlar kulağına fısıldar daha iyi yerler var şu maaşı veriyolar diye büyük bi ihtimal işten ayrılır ve gider gitti yerde buna hayvan muamelesi yaparlar sizin çalışma ortamınızı özleyecektir ve tekrar dönmek isteyecektir tekrar alırsanız asla işini bırakmaz devam eder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ambar, post: 1440255, member: 94662"] 16 20 yaş arası bulun gidin çadırlara senin oğlanı bana ver şu kadar maaş vercem deyin çocuk babasının yanında parasız pulsuz amele olarak çalıştığı için isteyecektir Babası başlarda kıyamayabilir iki üç kere gidin yanına ısrar edin oğluna şöyle kalacak yer ayarladım yer deyin şu imkanları sunuyorum deyin ağzın laf yapmıyo mu alla pulla verir iste o çocuk daha gözünü açmamış çocuktur çokta iyi çalışır arada bi ikram edin bişeyler Ama o çocuğu kandırmayın gerçekten bu imkanı sağlayın kandırmayın adamları ailenden biriymiş gibi davranın yediğiniz sofra bir olsun O çocuk baya bi süre çalışır daha sonra herşeyi tozpembe sandığı için bazı şeytanlar kulağına fısıldar daha iyi yerler var şu maaşı veriyolar diye büyük bi ihtimal işten ayrılır ve gider gitti yerde buna hayvan muamelesi yaparlar sizin çalışma ortamınızı özleyecektir ve tekrar dönmek isteyecektir tekrar alırsanız asla işini bırakmaz devam eder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Büyükbaş süt işletmesi bakıcı çoban sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt