PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
BURSA TARIM FUARI 2023 I.BÖLÜM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1454645" data-attributes="member: 25349"><p>Fuar canlı değildi.Standları genellikle bölge bayileri açmış.Kısa notlar:</p><p>JD 6R de arka hidrolik göstergesi çok uluorta.Bu seride bir traktörde sağ pulluk kolunda hidrolik yardım yok.Karataş traktörde kompresör hortumları sürücünün gözünün önünde,yeri orası olmamalı.Direksiyon topuzu hint esintileri taşıyor.Kontak anahtarı daha da basit olabilir miydi acaba?</p><p>Landini coşmuş.7 serisinin ön düzeni muhteşem. Landini 20 yıl önceki New Holland kopyesi traktörlerden nerelere geldi.7 serisine iyi kötü bir kabin süspansiyonu koymuş.Sağ hidrolik kolunda hidrolik yardım var.8 serisinin ön ağırlığı 1800 kg, benim 240 lık kadar .Savdi yükleyici yapayım derken traktör yapmış.Gönen Afrika pazarına hitap ediyor, rengarenk.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1454645, member: 25349"] Fuar canlı değildi.Standları genellikle bölge bayileri açmış.Kısa notlar: JD 6R de arka hidrolik göstergesi çok uluorta.Bu seride bir traktörde sağ pulluk kolunda hidrolik yardım yok.Karataş traktörde kompresör hortumları sürücünün gözünün önünde,yeri orası olmamalı.Direksiyon topuzu hint esintileri taşıyor.Kontak anahtarı daha da basit olabilir miydi acaba? Landini coşmuş.7 serisinin ön düzeni muhteşem. Landini 20 yıl önceki New Holland kopyesi traktörlerden nerelere geldi.7 serisine iyi kötü bir kabin süspansiyonu koymuş.Sağ hidrolik kolunda hidrolik yardım var.8 serisinin ön ağırlığı 1800 kg, benim 240 lık kadar .Savdi yükleyici yapayım derken traktör yapmış.Gönen Afrika pazarına hitap ediyor, rengarenk. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
BURSA TARIM FUARI 2023 I.BÖLÜM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt