[size=10pt]Sa. Trakkulüp ahalisi bugün sabah Rıdvan (Aslan26) ile bursa tarım fuarına gittik fuar muhteşemdi iyice gezdik her yerde bol inceleme yaptık. Görmeyi çok istediğim Fendt ve Deutz TTV7250 fuarda idi. Fotoları telefon ile çektim foto makinam köyde idi sabah baya siste vardı zaten o yüzde ilk fotolar biraz sisten nasibini almış elimizden bu geldi gitmeyen arkadaşlar için en azından ne var ne yok belki bi nebze görürler, öğleye doğru İbrahim_11 ile buluştuk biraz sohbet muhabbet sonra 2 gibi ayrıldık fuardan..
* Çakma mf orj. Çoktu Gökhan abi hars gold power . Cheryde vardı mf 4700 serisini ya biz görmedik ya da fuara yoktu.
* Claas arion harika idi ben çok beğendim Erkan, Berk
* Deutz ttv 7250 one la öyle demişim Yusuf emmi ama yeni kasa deutzlar çok güzel olmuş
* Nh t5 115 tam senlik ömer yakışır sana, geri kalanı bakmadık zaten fuaraki en güzel nh oydu bence derli toplu ve teknolojik.
* Caseciler baya kalabalık gelmiş farmal 115u gündemde en öne çıkan makinasıydı t5 115 ne de olsa
* Fendt traktörleri de bi inceledik 828 vario en büyükleri idi .
* Fuarın en büyüğü 310 hp ile Versatıle idi
* John dereede ise durum 550 bin istenen traktöre baktık o para çok arkadaş ona gelene kadar fendt claas filan alınır ama R serisi olduğu içinde affedelim
* Kubato m130x vardı 100 hpyi çalıştırdık bi denedik sesi çok iyi caponun Barış
* Erkunt E serisine vurgu yapmış Crdli Kudret vardı bu kez, ve kendi yaptığı kabini Kısmet 58E de tanıtımı vardı Erkuntçu arkadaşlara duyrulur
* Resim eklemek isteyen yorumlara eklesin
İyi seyirler yaklaşık 135ten fazla foto var aşağı yukarı
[/size]
* Çakma mf orj. Çoktu Gökhan abi hars gold power . Cheryde vardı mf 4700 serisini ya biz görmedik ya da fuara yoktu.
* Claas arion harika idi ben çok beğendim Erkan, Berk
* Deutz ttv 7250 one la öyle demişim Yusuf emmi ama yeni kasa deutzlar çok güzel olmuş
* Nh t5 115 tam senlik ömer yakışır sana, geri kalanı bakmadık zaten fuaraki en güzel nh oydu bence derli toplu ve teknolojik.
* Caseciler baya kalabalık gelmiş farmal 115u gündemde en öne çıkan makinasıydı t5 115 ne de olsa
* Fendt traktörleri de bi inceledik 828 vario en büyükleri idi .
* Fuarın en büyüğü 310 hp ile Versatıle idi
* John dereede ise durum 550 bin istenen traktöre baktık o para çok arkadaş ona gelene kadar fendt claas filan alınır ama R serisi olduğu içinde affedelim
* Kubato m130x vardı 100 hpyi çalıştırdık bi denedik sesi çok iyi caponun Barış
* Erkunt E serisine vurgu yapmış Crdli Kudret vardı bu kez, ve kendi yaptığı kabini Kısmet 58E de tanıtımı vardı Erkuntçu arkadaşlara duyrulur
* Resim eklemek isteyen yorumlara eklesin
İyi seyirler yaklaşık 135ten fazla foto var aşağı yukarı
[/size]