Allah razı olsun kardeşimMaşallah bereketli olsun usta
Allah emeğinizi yağlı etsin maşallah inşallah ihtiyacı olduğu her zaman suyu nasip olur bizim tohumlar daha cimlenmediİlk 3 fotoğraf arpa diğer ikisi buğdaylarım gübre atmak için bakmaya gittim ama girilecek gibi değil
Allah emeğinizin karşılığını almayı nasip etsin.Burgos buğday
Amin inşallah hocam. Önümüz yağışlı gösteriyor umarım hepimizin sonu iyi olurAllah emeğinizi yağlı etsin maşallah inşallah ihtiyacı olduğu her zaman suyu nasip olur bizim tohumlar daha cimlenmedi
1 aralıkta Ekim işini bitirdim bir hafta sonra güzel yağmur yağdı. Tohum buğdayda 27 kilo civarı arpada 22 kilo civarı 25 kg 20.20 %32 kükürtlü kullandımAllah emeğinizin karşılığını almayı nasip etsin.
Ekim tarihi ne zaman acaba? Tohum ne kadar attınız? Ve taban gübresi ne kadar ne kullandınız.
Amin inşallah. Toplam azot hedefim yok aslında yağışlar dengesiz olduğu için 20 kg inhibitörlü gübre tercih ettim. Yanma olayı bu gübrede olmadığı için tercih sebebim. Eğer mevsim güzel gider yağışları alabilirsek 10- 15 kg 26lık can kullanacağım.Maşallah Allah hayırlısıyla biçmeyi nasip etsin. Toplamda azot uygulaması hedefiniz nedir?
Allah razı olsun hepimizin bereketli olsun.Bereketli olsun