PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1331840" data-attributes="member: 54456"><p>Ot ilacı ile bu kadar Yüksek dozda yaprak gübresi zarar olarak geri dönebilir.Bence sadece dönüme 100 gr amino asit ver.Birde bulabilirsen kaliteli sıvı çinkoda dönüme 100 gr verilebilir.Ama bu ot ilacı ile değil.Daha iyi ilaçlar var corvet, mustang,cutteng bunlarla karışımında bir sıkıntı olmuyor.,Ben ot ilacı ile yaprak gübresi eskiden atıyordum ama şimdi atmıyorum.Bir faydasını görmedim.Ot ilacı hariç olarak atılan yaprak gübreslerini mesela dönüme 200-300 gr potasyum, magnezyum, çinko, kaliteli amino asit olarak dönüme 250-500 gr isabion.Bunları bu şekilde atarsan fayda görüyorsun.Ot ilacı ile atmak her zaman risktir.Bir kere ester zaten kuvvetli bir ilaç.Birde başka ot ilacı ile karışımı uygun görmüyor.Üstüne birde yaprak gübresi katarsan sonu kötü olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1331840, member: 54456"] Ot ilacı ile bu kadar Yüksek dozda yaprak gübresi zarar olarak geri dönebilir.Bence sadece dönüme 100 gr amino asit ver.Birde bulabilirsen kaliteli sıvı çinkoda dönüme 100 gr verilebilir.Ama bu ot ilacı ile değil.Daha iyi ilaçlar var corvet, mustang,cutteng bunlarla karışımında bir sıkıntı olmuyor.,Ben ot ilacı ile yaprak gübresi eskiden atıyordum ama şimdi atmıyorum.Bir faydasını görmedim.Ot ilacı hariç olarak atılan yaprak gübreslerini mesela dönüme 200-300 gr potasyum, magnezyum, çinko, kaliteli amino asit olarak dönüme 250-500 gr isabion.Bunları bu şekilde atarsan fayda görüyorsun.Ot ilacı ile atmak her zaman risktir.Bir kere ester zaten kuvvetli bir ilaç.Birde başka ot ilacı ile karışımı uygun görmüyor.Üstüne birde yaprak gübresi katarsan sonu kötü olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt