PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1330544" data-attributes="member: 54456"><p>Eyvallah.Güzel bilgiler veriyorsun.20-21 kg saf azot verdim zaten bu sene.Kıraç yerler şuan için çok iyi.İlk üre atıldıktan sonra Her hafta yağış düştü şubatın sonuna kadar.Şubat sonrası üredede yağış düştü.zaten martın genelinde yağış oldu.Nitratı attık 2 sefer çilenti şeklinde 2 si sağlam yağış aldık.Aslında çok attım bu sene.Korkum arpanın ve buğayın Kuraklık yaşanması durumunda yanmasındandı.Bu saatten sonra yanma olmaz diye tahmin ediyorum.Senin hesaba göre mısır yerlerinden 700-800 kg arası verim var gibi.Çıkışlar sağlam bir sıkıntı olmadı.Kıraç yerlerden 500kg civarı verim olsa çok iyi olur bu gübrelemele.1 tarla kum çakıl zaten oradada tiriticale var aynı şekil gübreleme yaptık durumu çok iyi.Kıraç yerlerin toprak yapısı kolay kolay yaşını vermez kum yer hariç.İsabionu pası herpsini attık.Bu önümüzde 2-3 yağış yakalarsak hedefe ulaşacaz allahın izniyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1330544, member: 54456"] Eyvallah.Güzel bilgiler veriyorsun.20-21 kg saf azot verdim zaten bu sene.Kıraç yerler şuan için çok iyi.İlk üre atıldıktan sonra Her hafta yağış düştü şubatın sonuna kadar.Şubat sonrası üredede yağış düştü.zaten martın genelinde yağış oldu.Nitratı attık 2 sefer çilenti şeklinde 2 si sağlam yağış aldık.Aslında çok attım bu sene.Korkum arpanın ve buğayın Kuraklık yaşanması durumunda yanmasındandı.Bu saatten sonra yanma olmaz diye tahmin ediyorum.Senin hesaba göre mısır yerlerinden 700-800 kg arası verim var gibi.Çıkışlar sağlam bir sıkıntı olmadı.Kıraç yerlerden 500kg civarı verim olsa çok iyi olur bu gübrelemele.1 tarla kum çakıl zaten oradada tiriticale var aynı şekil gübreleme yaptık durumu çok iyi.Kıraç yerlerin toprak yapısı kolay kolay yaşını vermez kum yer hariç.İsabionu pası herpsini attık.Bu önümüzde 2-3 yağış yakalarsak hedefe ulaşacaz allahın izniyle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdaylarımızda son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt