bu soruyu bende sormustum[emoji2] ama silindir cekmenin muhakkak faydasi oluyorbereketli olsun demir dişli merdane ile yapask aynı etkiyi gösterirmi
ekim zamaninda da silindir cekmişmiydinizBuğdaylar daha iyi kardeşlenme yapsın diye silindir çektim Ekli dosyayı görüntüle 23978Ekli dosyayı görüntüle 23979
Allah razı olsun, evet sabah saatlerinde biraz sarma yaptı sonra düzeldiSenesi bol olsun Musa bey.
Biraz sarma yapmış silindir ,bi kaç gün daha bekleseydinya.
Amin cümletenKolay gelsin bereketli olsun.
Alah razi olsunkolay gelsin,bereketli olsun
Çekmedikekim zamaninda da silindir cekmişmiydiniz
Faydasi çokbu soruyu bende sormustum[emoji2] ama silindir cekmenin muhakkak faydasi oluyor
Evet faydasi çoktur kardeşlenmede ve rutubeti tutuyorKolay gelsin biraz daha yellense daha mi guzel olurdu acaba
faydasini paylasacagim ilerleyen zamanlardaEkli dosyayı görüntüle 23996
hocam tekerleklerin icinde uzun 5 cm kalinliginda silindir var. sadece tekerlek yok. icindede cakil tasi dolu. bir haftada tarlanin rengini degistirdi.Bunun çok bir faydasını göremezsiniz gibi yuvak küçük ve üzerinde ağırlık sandığı yok ama illaki faydası olacaktır kardeşlemeye yardımcı olur zemin düzelir tav tutar
Gerek var mi ne zaman çekiyorsunuz birde samsunda hiç çeken görmedimekim zamaninda da silindir cekmişmiydiniz